Nora Mørk:

Avslører hvordan hun møtte kjæresten

Håndballstjernen snakker ut om forholdet.

KJÆRESTER: Nora Mørk og tidligere ishockeyspiller Martin Laumann Ylven har vært kjærester siden i fjor vår. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KJÆRESTER: Nora Mørk og tidligere ishockeyspiller Martin Laumann Ylven har vært kjærester siden i fjor vår. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst gikk håndballstjerne Nora Mørk (28) på nok en smell, da hun bare fire måneder etter skadecomeback røk korsbåndet i sitt venstre kne.

Skaden oppsto under debutkampen for det rumenske håndballaget CSM Bucuresti, og resulterte i Mørks niende kneoperasjon.

Hun er dermed nok en gang satt ut av spill. Dette etter å ha innrømmet overfor Dagbladet få måneder tidligere, da hun var tilbake på banen etter et drøyt år med skade, at comebacket satt langt inne.

- Jeg skulle likt å se noen som sto i en Champions League-finale etter åtte operasjoner. Henne skulle jeg likt å møte. Det har vært jævlig tøft. Det har vært vanskelig å komme tilbake, innrømmet hun til avisen i fjor vår.

Året brakte likevel ikke bare ulykke for Oslo-jenta, da hun i mai kunne bekrefte at hun hadde funnet kjærligheten med tidligere hockeyspiller Martin Laumann Ylven (31).

Møttes på Instagram

I et større intervju med magasinet KK, snakker 28-åringen varmt om sin kjæreste gjennom snart et år. Der kommer det blant annet frem at paret møttes via Instagram.

- Det var Martin som tok kontakt først. Han skrev en melding til meg på Instagram som det tok litt tid før jeg så og svarte på, erkjenner hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer