<strong>KJÆRESTER:</strong> Nora Mørk og tidligere ishockeyspiller Martin Laumann Ylven har vært kjærester siden i fjor vår. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KJÆRESTER: Nora Mørk og tidligere ishockeyspiller Martin Laumann Ylven har vært kjærester siden i fjor vår. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Nora Mørk:

Avslører hvordan hun møtte kjæresten

Håndballstjernen snakker ut om forholdet.

Publisert
Sist oppdatert

I høst gikk håndballstjerne Nora Mørk (28) på nok en smell, da hun bare fire måneder etter skadecomeback røk korsbåndet i sitt venstre kne.

Skaden oppsto under debutkampen for det rumenske håndballaget CSM Bucuresti, og resulterte i Mørks niende kneoperasjon.

Hun er dermed nok en gang satt ut av spill. Dette etter å ha innrømmet overfor Dagbladet få måneder tidligere, da hun var tilbake på banen etter et drøyt år med skade, at comebacket satt langt inne.

- Jeg skulle likt å se noen som sto i en Champions League-finale etter åtte operasjoner. Henne skulle jeg likt å møte. Det har vært jævlig tøft. Det har vært vanskelig å komme tilbake, innrømmet hun til avisen i fjor vår.

Året brakte likevel ikke bare ulykke for Oslo-jenta, da hun i mai kunne bekrefte at hun hadde funnet kjærligheten med tidligere hockeyspiller Martin Laumann Ylven (31).

View this post on Instagram

Miss u already❤️

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Møttes på Instagram

I et større intervju med magasinet KK, snakker 28-åringen varmt om sin kjæreste gjennom snart et år. Der kommer det blant annet frem at paret møttes via Instagram.

- Det var Martin som tok kontakt først. Han skrev en melding til meg på Instagram som det tok litt tid før jeg så og svarte på, erkjenner hun.

Mørk skal omsider ha svart den tidligere Vålerenga-spilleren, og endte opp med å prate en del med ham på bildedelingstjenesten, før de ble enige om å møtes.

Det skal ha gått raskt for seg etter det.

Håndballkometen sparer heller ikke på de gode ordene om kjæresten, og er ærlig på at han er en ekstra god støttespiller når ting er vanskelig.

– Martin er verdens beste fyr. Å ha en som ham nå, i den fasen jeg er i, det er veldig bra for meg. Han vet hva som skal til for å motivere og har helt sykt mye energi, forteller hun til magasinet.

<strong>RØK KORSBÅNDET:</strong> Nora Mørk har fått god støtte av kjæresten etter at hun skadet seg under debutkampen for CSM Bucresti i august. Foto: Alex Nicodim / NTB scanpix
RØK KORSBÅNDET: Nora Mørk har fått god støtte av kjæresten etter at hun skadet seg under debutkampen for CSM Bucresti i august. Foto: Alex Nicodim / NTB scanpix Vis mer

At energinivået er høyt kommer nok godt med når du driver med toppidrett. Ylven la opp som ishockeyspiller i fjor, og jobber nå som personlig trener. Likevel skal hverdagslivet være nokså bedagelig for paret.

Ifølge Mørk selv er de gode på å ta det med ro.

- Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor mye vi ligger på sofaen, innrømmer hun lattermildt overfor KK.

Kryptiske bilder

Før Mørk i fjor bekreftet at hun og Ylven hadde funnet kjærligheten, hadde det lenge versert rykter om hvorvidt de var et par eller ikke.

Selv om begge på tidspunktet var ordknappe om hverandre, delte de flere kryptiske bilder av hverandre på Instagram. Et bilde var av Mørk i armkroken til en med identisk tatovering som Ylven.

View this post on Instagram

M🧡

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Den tidligere ishockeyspilleren delte dessuten bilder fra Ungarn, hvor Mørk oppholdt seg på tidspunktet. 31-åringen publiserte også et bilde av Mørk på sin Instagram-historie, hvor han tagget henne, samt la til et hjerte.

AVSLØRER FØLELSER: Skuespiller Nicolai Cleve Broch avslører på «Senkveld» at han var hemmelig forelsket i sin tidligere skolekamerat og skuespiller Ane Dahl Torp. Video: TV 2 Vis mer

Det kom omsider fram at de var kjærester, og siden har det vært en forelsket Mørk som har snakket med media.

Da hun gjestet podkasten «Karrierepodden» med blogger Kristine Ullebø (23) i fjor sommer, snakket hun også varmt om kjæresten.

- Han er positiv og hardtarbeidende, og det liker jeg svært godt med ham. Han er alltid blid og jeg får masse bra energi. Han er en veldig bra mann, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer