Avslører hvordan hun gikk ned 28 kilo

Kelly Osbourne har gått igjennom en utrolig forvandling.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Kelly Osbourne og kjæresten Matthew Mosshart øverst i saken! SEOGHØR.NO: TV-personlighet Kelly Osbourne (28) stråler av lykke for tiden. Ikke bare har hun kapret kjekkasen Matthew Mosshart, men hun har også gått ned 28 kilo de siste årene. I et stort intervju med det britiske magasinet Cosmopolitan Body avlører hun at mye skyldes at hun har lært seg selv bedre å kjenne på det indre plan, skriver People: - Å bli slankere var bare en av fordelene som kom etter at jeg startet med terapi. Gjennom terapi fikk jeg innsikt til å sortere indre tanker og følelser. Men jeg må innrømme at det var en av de vanskligste - og skumleste - periodene i livet mitt. Jeg sverger, jeg har aldri følt meg mer naken. Jeg måtte ta av meg masken jeg har hatt for meg selv i mange år. Videre forteller hun at det ikke finnes noen kjappe løsninger for å ta vekk overflødige kilo, men at man må tenke på kosthold og trene rikelig - noe hun selv ikke hadde gjort mye av før forvandlingen. - Da jeg startet å trene kunne jeg ikke utføre én sit-up en gang. Men mot slutten av den første uken klarte jeg tre, og det var en fantastisk erfaring. Nå trener jeg hver dag, og føler meg ikke bra dersom jeg går glipp av en treningsøkt. Det er utrolig hvor fort man ser resultater - men det handler om at man virkelig vil det.  HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV Kelly Osbourne har også gjennomgått en mirakelforvandling på rød løper - og der hun tidligere stilte i alternative antrekk, dukker hun nå opp i de lekreste kreasjoner fra de hotteste designerne. Antrekk hun før trodde hun ikke ville klare å komme seg inn i. Under fjorårets Emmy Awards stilte 28-åringen opp i en kjole fra Zac Posen, og innrømmer at hun begynte å gråte da hun så seg selv i speilet: - Jeg har aldri sett på meg selv som «hot», og aldri i livet hadde jeg trodd at Zac Posen ville designet en kjole til meg, sier hun ydmykt. Se video av Kelly Osbourne og kjæresten Matthew Mosshart øverst i saken! LES OGSÅ: Kelly Osbourne ble mobbet for sin store mage

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer