EKTEPAR: John Arne Riise la nylig ut en treningsvideo på Instagram. Her med kona Louise Angelica Markussen, på VG lista Topp 20. Foto: FameFlynet Norway
EKTEPAR: John Arne Riise la nylig ut en treningsvideo på Instagram. Her med kona Louise Angelica Markussen, på VG lista Topp 20. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Avslører hvordan han får superkroppen

John Arne Riise overrasket Instagram-fansen.

Publisert

SEOGHØR.NO: John Arne Riise (33) ligger ikke på latsiden. Den siste tiden har han giftet seg med Louise Angelica Markussen (23) og vært på eksotisk bryllupsreise til Maldivene.

Han har også festet med reality-kjendis Khloé Kardashian (30), deltatt i poker-VM og er nå gjesteprogramleder i «Allsang på Grensen» på TV 2.

I tillegg til dette holder han seg i toppform. Nylig overrasket han Instagram-fansen med å legge ut en treningsvideo av seg selv.

«Liten video fra jeg trente hos en kamerat. Trener hver dag for å bli klar for min nye klubb», skrev han på Instagram, sammen med emneknaggene #love #my #job».

Fotballspilleren er opptatt av utseende, og innrømmet tidligere i juli at han gjerne bruker sminke.

 - Sminke bruker jeg ikke til vanlig, men skal vi på noe spesielt, tar jeg kanskje på litt. Ikke jeg, da, men kona. Det tror jeg de fleste gjør, avslørte Riise overfor Dagbladet.

Denne uken la han ut et bilde av seg selv og kona på ferie i Ibiza.

- På tide å nyte ferien med gode venner. Har møtt så mange fantastiske folk, skrev han.

Den naturlig rødhårede fotballproffen er heller ikke redd for å innrømme at han farger håret, og innimellom øyenbrynene, så de skal «matche med hårfargen».

- Om det er feminint, det får bare være. Jeg gjør det fordi jeg blir fort blank i panna, og det kan se litt dumt ut. Når jeg skal der det er presse, gjør jeg det bare for å dempe. Men ellers gjør jeg selvfølgelig aldri det, da er jeg «all natural».


LES OGSÅ: - Jeg har et alkoholproblem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer