Avslører hvordan de beholder gnisten

- Brad kjenner meg på alle mulige måter, akkurat som jeg er. Han elsker meg.

NYTER HVERANDRE: Angelina Jolie og Brad Pitt finner alltid tid til å være sammen, fordi de planlegger rundt det. De er aldri mer enn tre dager borte fra hverandre, til tross for at de begge er opptatte skuespillere. Foto: Stella Pictures
NYTER HVERANDRE: Angelina Jolie og Brad Pitt finner alltid tid til å være sammen, fordi de planlegger rundt det. De er aldri mer enn tre dager borte fra hverandre, til tross for at de begge er opptatte skuespillere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Det er alltid brudd-rykter og skandaleavsløringer som verserer rundt stjerneparet Brad Pitt (46) og Angelina Jolie (35), men nå kan Angelina selv fortelle at forholdet aldri har vært bedre.

- Barna binder oss sammen så klart, men forholdet ville ikke vart om det bare var barna som holdt oss sammen. Vi er utrolig interesserte i hverandre, og vi har det alltid så spennende sammen. Vi elsker hverandre virkelig, og vi nyter det. Vi finner alltid tid til ha kvalitetstid sammen, slik at vi beholder gnisten. Vi er alltid sammen, fordi vi planlegger rundt det. Vi er aldri mer enn tre dager fra hverandre, sier Jolie til Parade Magaxine

Jolie - som har seks barn med Brad Pitt, tre adoptivbarn Maddox, Zahara og Pax. Shilo og tvillingene Knox og Vienne er hennes og Pitts biologiske barn - forteller også at hun nå har klart å roe seg ned, etter å endelig ha fått den bekreftelsen hun trenger fra Pitt og barna.

- Brad kjenner meg på alle mulige måter, akkurat som jeg er, og hver minste lille del av meg. Han elsker meg. Barna elsker meg. De kjenner alle mine feil og mine rariteter, men de aksepterer det - og det gjør at jeg føler meg komplett, sier hun.

Men Angelina har ikke alltid vært så rolig og fornøyd med sitt eget liv, hun er kjent for sin rebelske fortid.

- Jeg pleide å kutte meg selv, eller hoppe ut av fly, mens jeg forsøkte å finne noe nytt å utfordre meg selv med, fordi alt annet føltes for lett. Jeg lette alltid etter en dypere mening. Jeg forsøkte alt, og jeg følte meg til slutt innesperret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER:
 Avviser graviditetsryktene