Orlando Bloom og Katy Perry:

Avslører hvordan babyen ser ut

Hollywood-duoen ble foreldre i sommer.

LYKKELIGE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk nylig en datter sammen. Her er de avbildet under en premiere i Los Angeles i fjor sommer. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
LYKKELIGE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk nylig en datter sammen. Her er de avbildet under en premiere i Los Angeles i fjor sommer. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Orlando Bloom (43) og Katy Perry (35) har vært kjærester i fire år, og i vår kom den hyggelige nyheten om at de to ventet sitt første barn sammen.

Det avslørte sangfuglen selv i musikkvideoen «Never Worn White» ved å vise frem sin voksende babymage.

- La oss si det sånn, det kommer til å bli full rulle i sommer, skrev hun som tekst den gang.

I slutten av august kunne duoen endelig slippe jubelen løs da vesle Daisy Dove Bloom så dagens lys.

- Vi svever av kjærlighet og beundring over den trygge og sunne ankomsten til datteren vår, uttalte de nybakte foreldrene i en uttalelse til UNICEF.

Samtidig postet de begge dette søte bildet av den lille familiens hender flettet sammen:

- Helt perfekt

Nå er det gått nesten halvannen måned siden fødselen, men verken Perry eller Bloom har foreløpig delt noe bilde av datterens ansikt.

Da «Ringenes Herre»-stjernen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» virtuelt onsdag, lettet han derimot på sløret om hvordan vesle Daisy Dove ser ut og hvem hun ligner på.

- Det er en søt baby. Katy sendte meg et bilde av Daisy og hun har hennes øyne, synes du ikke, spurte programleder, Ellen DeGeneres (62), skuespilleren, skriver E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer