Kylie Jenner:

Avslører hvem som er favorittsøsteren

Og hvem hun har minst til felles med...

BERØMTE: I tillegg til å være søstre, så er Kourtney, Kim, Kylie, Kendall og Khloé også nære venninner . Foto: Splash News/NTB
BERØMTE: I tillegg til å være søstre, så er Kourtney, Kim, Kylie, Kendall og Khloé også nære venninner . Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det har aldri vært noe tvil om at Kardashian/Jenner-klanen er en svært sammensveiset familie. Men er det mulig for dem å svare på hvem av søsknene man føler et tettest bånd til?

I et intervju med Vanity Fair blir yngstemann, Kylie Jenner (25), spurt om hvem som er favoritten av storesøstrene Kourtney (43), Kim (42), Khloé (38) og Kendall (27).

- Det forandrer seg med tiden, men akkurat nå er det Kim, røper sminkemogulen og utdyper:

- Kim har forandret seg så mye i det siste. Vi står hverandre veldig nær og det er alltid henne jeg ringer først hvis jeg trenger noe. Vi har nylig gått gjennom mange av de samme opplevelsene.

Motsetninger

På spørsmål om hvem av søstrene hun har minst til felles med, svarer hun følgende:

- Kendall. Uten tvil, Kendall. Du vet hva de sier? Motsetninger tiltrekker hverandre. Og det er sånn det fungerer med oss, forteller hun til magasinet.

Kylie er som nevnt den yngste i søskenflokken og 25-åringen deler også hva hun har lært av de ulike søstrene.

- Khloé har lært meg ømhet og evnen til å tilgi. Kendall, viktigheten av vennskap og ubetinget kjærlighet. Kourtney, verdien av helsen og behovet om ikke å være overfladisk. Kim, styrke og evnen til å alltid fortelle seg selv at du kan klare hva som helst. Kim er veldig sterk og veldig motstandsdyktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer