Kris Jenner:

Avslører hvem Kylies nyfødte baby ligner på

Den stolte bestemoren letter på sløret om barnebarnet.

BLE MORMOR IGJEN: Kris Jenner gleder seg over nok et familiemedlem i den allerede store Kardashian/Jenner-flokken. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/NTB
BLE MORMOR IGJEN: Kris Jenner gleder seg over nok et familiemedlem i den allerede store Kardashian/Jenner-flokken. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av denne måneden kom gladnyheten om at Kylie Jenner (24) og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre igjen.

At fødselen var vel overstått annonserte sminkemogulen selv ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

Duoen har fra før av datteren Stormi, og det blå hjertet tok flere som et hint om at fireåringen har fått en lillebror.

Kort tid senere bekreftet Kris Jenner (66) at hun hadde blitt bestemor til en liten gutt.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Som en fest å føde»

Nå kommer 66-åringen med nye avsløringer rundt datterens nyfødte sønn, som har fått navnet Wolf Webster. Babyen skal blant annet være prikk lik sin storesøster.

- Da han kom ut var det som å se Stormi bli født igjen, forteller hun i et klipp fra «The Ellen DeGeneres Show» torsdag, skriver Page Six.

Videre deler Kris at hun heldig som fikk være til stede da barnebarnet kom til verden.

- Det var fantastisk. Det var meg, Kylie og Travis, sier hun til Ellen DeGeneres (64) og fortsetter:

- De har regler man må følge nå, så det er kun et visst antall som kan være i rommet. I gamledager, da jeg fødte, var vi rundt 15 mennesker samlet. Det var som en fest.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for at Jenner allerede har 11 barnebarn, så håper hun på enda flere og har klare tanker om hvem som bør være nestemann ut.

- Jeg synes det hadde vært fint hvis det var Kendall. Hun er den eneste som ikke har fått barn enda, påpeker hun, ifølge nettstedet.

Sist uke avslørte også Caitlyn Jenner (72) at hun hadde truffet vesle Wolf.

- Jeg har møtt ham. Familien vokser. Kylie fikk sin lille gutt, fortalte hun i et intervju med «Good Morning Britain», ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Hvordan ble vi så heldige?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer