Rachel Nordtømme:

Avslører hva sønnen skal hete

Rachel Nordtømme og André Villa fikk sin andre sønn i oktober.

BABYLYKKE: I oktober ble Rachel Nordtømme og André Villa foreldre til en gutt. Nå røper førstnevnte guttens navn på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: I oktober ble Rachel Nordtømme og André Villa foreldre til en gutt. Nå røper førstnevnte guttens navn på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I oktober ble stjerneparet Rachel Nordtømme (31) og André Villa (38) foreldre for andre gang - til en gutt. Fra før har paret sønnen Storm, som kom til verden i 2015.

Nå har Storm altså blitt storebror, noe Nordtømme selv avslørte på Instagram. Der skrev 31-åringen at gutten så dagens lys 21. oktober.

Innlegget besto av en serie med bilder, blant annet et bilde av den nyfødte sønnen sammen med storebror Storm, som så svært stolt ut.

Til Se og Hør sa den nybakte moren at alle fire hadde det fint, og at det var stas for eldstemann å få et lite barn i hus.

Nordtømme og Villa har imidlertid ikke røpet sønnens navn - før nå. I et innlegg på førstnevntes Instagram story søndag kveld, kommer det fram at den lille har fått navnet Max.

31-åringen delte et bilde der hun holder godt rundt sin yngste sønn.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Rachel Nordtømme, men hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Sønn nummer to

Det var i begynnelsen av april det ble kjent at André Villa og Rachel Nordtømme skulle bli tobarnsforeldre.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem var på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG. Noen måneder senere kunne paret røpe at det var en liten gutt de skulle få. Det ble avslørt da bilder fra Nordtømmes babyshower ble publisert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer