Rachel Nordtømme:

Avslører hva sønnen skal hete

Rachel Nordtømme og André Villa fikk sin andre sønn i oktober.

BABYLYKKE: I oktober ble Rachel Nordtømme og André Villa foreldre til en gutt. Nå røper førstnevnte guttens navn på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: I oktober ble Rachel Nordtømme og André Villa foreldre til en gutt. Nå røper førstnevnte guttens navn på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I oktober ble stjerneparet Rachel Nordtømme (31) og André Villa (38) foreldre for andre gang - til en gutt. Fra før har paret sønnen Storm, som kom til verden i 2015.

Nå har Storm altså blitt storebror, noe Nordtømme selv avslørte på Instagram. Der skrev 31-åringen at gutten så dagens lys 21. oktober.

Innlegget besto av en serie med bilder, blant annet et bilde av den nyfødte sønnen sammen med storebror Storm, som så svært stolt ut.

Til Se og Hør sa den nybakte moren at alle fire hadde det fint, og at det var stas for eldstemann å få et lite barn i hus.

Nordtømme og Villa har imidlertid ikke røpet sønnens navn - før nå. I et innlegg på førstnevntes Instagram story søndag kveld, kommer det fram at den lille har fått navnet Max.

31-åringen delte et bilde der hun holder godt rundt sin yngste sønn.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Rachel Nordtømme, men hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

MAX: Slik avslørte Rachel Nordtømme sønnens navn på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram
MAX: Slik avslørte Rachel Nordtømme sønnens navn på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Sønn nummer to

Det var i begynnelsen av april det ble kjent at André Villa og Rachel Nordtømme skulle bli tobarnsforeldre.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem var på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG. Noen måneder senere kunne paret røpe at det var en liten gutt de skulle få. Det ble avslørt da bilder fra Nordtømmes babyshower ble publisert.

Da sønnen endelig meldte sin ankomst i oktober, skrev Villa dette på Instagram: «Endelig er han her. Den overveldende følelsen av å elske noen såpass mye er ekte.»

Paret virket i ekstase over å ha fått enda en sønn.

Deres førstefødte, sønnen Storm, kom som nevnt til verden for fem år siden. Den gang avslørte Villa nyheten på Instagram, der han delte flere bilder av den da nyfødte sønnen sin.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

«Jeg har vært privilegert nok til å oppleve mange fantastiske øyeblikk, både på og av sykkelen, som har vekket følelser jeg ikke visste at jeg hadde», skrev han innledningsvis.

«Men ingenting slår den unike følelsen av umiddelbar kjærlighet og tilknytning til et annet menneske, som å høre skrikene og se barnet ditt for første gang. Stolte foreldre til en helt frisk liten gutt», fortsatte han den gang.

Umiddelbar kontakt

Til Se og Hør fortalte han at Nordtømme fikk en umiddelbar kontakt med Storm.

- Som mødre har de en annen kontakt med barnet enn fedrene har. Rachel var tilknyttet babyen på en annen måte enn meg og ble utrolig fornøyd og glad da han kom på brystet første gang, sa Villa.

Nordtømme har tidligere uttalt seg om morsrollen. Det gjorde hun i et intervju med VG i 2018.

På spørsmål om hvordan hun var som mamma den gang, svarte hun med at hun var leken og likte å finne på ting. Hun påpekte imidlertid at hun kanskje var litt utålmodig.

- Med all den sutringen som er nå, kjenner jeg at jeg får utfordret meg på tålmodigheten. Jeg er jo litt hissigpropp, men det må jeg bare legge fra meg. Det hjelper jo ingenting, sa hun til avisen.

LES OGSÅ: Tone Damli åpnet seg om fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer