Avslører hva som står i gifteringen

For én gangs skyld fulgte ikke Jenny Skavlan trenden.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Melodi Grand Prix-programleder Jenny Skavlan (28) er tidligere kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas og regnes som en av landets mest trendy damer. Men når det kom til gifteringer tok hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (33) i et tradisjonelt valg.

Paret giftet seg i slutten av april, og viste da fram sine matchende ringer i gult gull. Men hva som skjuler seg på innsiden av ringene har vært en godt bevart hemmelighet - fram til nå.

Det nygifte ekteparet var selvfølgelig til stede under motemagasinet Elles stjernespekkede sommerfest sist uke. Noen dager tidligere ble det kjent at Jenny er det nye ansiktet utad for smykkekjeden David-Andersen. Det var der paret kjøpte gifteringene sine, et par tidløse ringer i blankt gull.

- Har dere vært med på å designe ringene?

– De er ganske straighte, forklarer Jenny, som nylig lanserte sin egen bikinikolleksjon og også har designet sin egen brudekjole.

Se videointervju øverst i saken!

– De er veldig klassiske. Det står to navn inni der og en dato, istemmer ektemannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.