Blake Shelton:

Avslører hva som skjedde da han falt for Gwen Stefani

Country-stjernen legger ikke skjul på sine sterke følelser for trebarnsmoren.

FANT KJÆRLIGHETEN ETTER BRUDD: Stjerneparet har i dag vært sammen i over ett år og er like forelsket. Foto: NTB Scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN ETTER BRUDD: Stjerneparet har i dag vært sammen i over ett år og er like forelsket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Mange stjernepar gjør alt for å verne om privatlivet sitt og nekter å dele detaljer om forhold og følelser.

Men dette gjelder ikke for turtelduene Blake Shelton (40) og Gwen Stefani (47).

- Tuller du? Jeg elsker å snakke om Gwen, strålte country-sangeren da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show» fredag, ifølge People.com.

Det var høsten i fjor at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og i dag poster de jevnlig søte bilder av romansen på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

Happy thanksgiving 🍁🦃 we love u sooooooo grateful !!!! Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Separerte seg samtidig

Like før de innledet forholdet hadde de begge to vært gjennom tøffe ekteskapsbrudd.

Først gikk Blake og Miranda Lambert (33) hver til sitt etter fire år som mann og kone i juli, og i august kom sjokkbruddet mellom Gwen og ektemannen gjennom 23 år, Gavin Rossdale (51).

- Å bli sammen med Gwen har virkelig fått meg til å åpne øynene, innrømmet «She's Got a Way With Words»-sangeren videre til Ellen DeGeneres (58).

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix
BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I starten trodde Blake at det aldri kom til å bli dem, spesielt med tanke på hennes suksessfulle rockestjerne-karriere.

- Man tenker på Gwen Stefani og No Doubt, men tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, skrøt Shelton, og la til:

- Og så er hun heit. Har du sett henne? Jeg mener, se på den dama!

- Nei, det har jeg ikke lagt merke til. Jeg innså det akkurat nå. Hun er attraktiv, fleipet Ellen til latter fra publikum.

RESERVEFAR: Blake har ingen barn selv, men ser ut til å elske livet som reservepappa for Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix.
RESERVEFAR: Blake har ingen barn selv, men ser ut til å elske livet som reservepappa for Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Det var et sjokk

Årsaken til skilsmissen mellom Stefani og Rossdale, som har sønnene Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (2) sammen, skal ha vært utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak hennes rygg.

Stefani har tidligere åpnet seg om bruddet og sagt at hun aldri hadde forestilt seg at livet hennes skulle ta en slik retning.

- Jeg skilte meg, noe som ikke var planen i det hele tatt. For meg var det ikke det. Det var et sjokk. Et forferdelig, crazy år og en eksplosjon i livet, sa hun i et intervju med radioverten Elvis Duran for ett år siden.

I vår hintet hun også om at bruddet mellom sin nye kjæreste, Blake, og eks-kona ikke var spesielt pent.

- Han hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, fortalte hun til NY Times i mars.

#thisiswhatthetruthfeelslike Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

LES OGSÅ: Kurt Nilsen elsker sitt nye liv med sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer