Avslører hva som er ekte og falskt i «The Hills»

MTVs mest berømte virkelighetsprogram, består også av rent skuespill.

FABRIKASJONER: Stephanie Pratt, her sammen med Audrina Patridge, avslører at noe av det man ser på «The Hills» er rent skuespill. Foto: Stella Pictures
FABRIKASJONER: Stephanie Pratt, her sammen med Audrina Patridge, avslører at noe av det man ser på «The Hills» er rent skuespill. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Etter seks sesonger med krangling og kontroverser i MTVs mest populære virkelighetsprogram, «The Hills», er det nå over for Stephanie Pratt (24), Kristin Cavallari (23), Audrina Patridge (25) og resten av gjengen.

Mange sitter igjen og lurer på om serien virkelig er naturtro, eller om det bare er skuespill - og nå avslører Stepanie hva som er ekte, og hva som er falskt.

En ting som definitivt er ekte, hevder Pratt, er vennskapene.

- Jeg kommer definitivt til å se Lo og Audrina etter dette er over. De er virkelig mine beste venner. Så de kommer jeg jo til å se masse. Men de jeg kommer til å savne er kameracrewet, de har blitt som en familie, sier Stephanie til Ok Magazine.

Nettopp det er det visst flere som synes. Kristin Cavallari skal nemlig ha funnet kjærligheten på settet med Miguel Medina, som er kameramann for serien, skriver Life & Style Magazine.

Men det har også vært fabrikajoner, som foreksempel Pratts heftige krangel med Kristin Cavallari.

Historien bak krangelen var at Stephanie skal ha spredt rykter om at Kristin var dopmisbruker.
 
- Det dere så i krangelen mellom meg og Kristin var ikke ekte. Kristin ble fortalt akkurat hva hun skulle si. Man må jo på en måte fortelle en historie i showet. Noen måtte være syndebukk, og da ble det meg. Mens vi spilte inn scenen så sa hun «Jeg beklager så mye», og jeg svarte «Jeg bryr meg ikke. La oss bare filme ferdig denne scenen, så går vi og drikker kaffe». Vi var aldri sinte på hverandre.

«The Hills»-stjernen, som er Spencer Pratts (26) noe mer rasjonelle lillesøster, kan nå være på vei til New York, for å være med i Whitney Ports (25) virkelighetsprogram «The City».

- Nå som «The Hills» er over, har Stephanie snakket om å flytte til New York, for å være med i «The City». Det kommer til å skape mye drama, fordi hennes eks-bestevenninne Roxy Olin også er med i showet, sier en kilde til The New York Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Ble forelsket i kameramannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer