Sigrid og hertuginne Meghan

Avslører hva Meghan egentlig sa

Dette skjedde under stjernemøtet.

STJERNEMØTE: Hertuginne Meghan tok seg tid til å prate med norske Sigrid denne uken Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Hertuginne Meghan tok seg tid til å prate med norske Sigrid denne uken Foto: NTB scanpix Vis mer

I oktober kunne det norske stjerneskuddet Sigrid Raabe (21) avsløre at hun skulle synge for dronning Elizabeth (92) og andre medlemmer av den britiske kongefamilien i London. Og da det på mandag var det duket for veldedighetskonserten «The Royal Variety Performance» i Londons Palladium, sto hun stolt på scenen foran flere celebre gjester.

Blant andre var hertugparet av Sussex til stede under showet. For et halvt år siden giftet prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) seg i Windsor, og de har allerede rukket å være på flere offisielle oppdrag sammen. Mandag var intet unntak, da de satt ved dronningens side under den spektakulære konserten.

Det var derimot det som skjedde etter endt konsert, som har fått mange norske hjerter til å banke. Hertuginne Meghan tok seg nemlig god tid til å prate med alle artistene etterpå, deriblant vår egen Sigrid. Nå avslører artisten hva hertuginnen egentlig sa.

- Snakket om Norge

Det var like før P3 Gull braket løs lørdag kveld at 21-åringen tok seg tid til å prate med Se og Hør. Hun er både nominert og skal selv spille i kveld. Likevel sitter minnene fra London fortsatt i. Hun kom faktisk hjem fra den engelske hovedstaden bare et par timer før turen gikk videre til Skur 13 og P3 Gull.

SPENNENDE MØTE: Sigrid var lørdag på P3 Gull. På mandag spilte hun imidlertid for dronningen av England i London. Foto: Andreas Fadum
SPENNENDE MØTE: Sigrid var lørdag på P3 Gull. På mandag spilte hun imidlertid for dronningen av England i London. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hun husker godt hva Meghan sa til henne etter seremonien.

- Hun synes det var en kul opptreden og at vi hadde bra energi. Og hun sa at vi var et friskt pust, så da sa jeg at det synes jeg hun er, og, sier Sigrid.

- Harry snakket mye om Norge og England og relasjonen vår, og det var skikkelig hyggelig, legger 21-åringen til.

Når Se og Hør gjør henne oppmerksom på at hun er en av ytterst få nordmenn hertugparet har møtt, er gliset stort hos sunnmøringen - før hun måtte hoppe videre til et annet intervju og flere fotografer.

I England er låtene hennes minst like kjente som hjemme i Norge, noe en opptreden hos det populære talkshowet «The Graham Norton Show» kan ha bidratt til.

En video av det spesielle møtet ble lagt ut av en fankonto på Instagram, som tydelig vistehvor spent sunnmøringen er i forkant av møtet.

- Jordnære

Kongehusekspert i Se og Hør, Anders Johan Stavseng, fortalte på mandag at dette møtet er stort.

- Sigrid sang seg inn i hjertet til Meghan under det årlige Royal Variety i London. Mens Sigrid sto på scenen satt Meghan og Harry som tente lys i kongelosjen. Etter konserten fikk Sigrid hilse på Meghan og Harry, og det så ut som om Meghan var strålende fornøyd med Sigrids vakre sang, forteller han, og fortsetter:

- Man kan ikke høre hva Meghan sier til Sigrid i klippet, men ut fra responsen fra «Strangers»-artisten kan det se ut som om hun får terningkast seks fra Meghan! Ålesunds-jenta er av den jordnære typen, akkurat som hertuginne Meghan. Det er ikke mange nordmenn som har fått hilst på Meghan, og Sigrid er nok så langt også den eneste norske artisten som har sunget for den hertuginnen, forteller han.

Showet skal vises på TV om en måneds tid, og kringkastes over hele verden. Ifølge TV 2 regnes det som en juletradisjon i over 50 land.

LES OGSÅ: Viste kjærligheten på rød løper