Kim Kardashian:

Avslører hva Kanye synes om de lettkledde bildene

- Det plager ham.

OPPRØRT: Kim Kardashian deler ofte lettkledde bilder av seg selv i sosiale medier. Det synes ikke ektemannen noe om. Foto: NTB Scanpix
OPPRØRT: Kim Kardashian deler ofte lettkledde bilder av seg selv i sosiale medier. Det synes ikke ektemannen noe om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kim Kardashian West (38) har ved en rekke anledninger vekket stor oppsikt ved å dele lettkledde bilder av seg selv i sosiale medier.

Bildene får som oftet blandet respons, da enkelte roser Kim opp i skyene for hvor flott hun ser ut, mens andre mener hun bidrar til kroppspress blant unge.

En som ikke setter så stor pris på de lettkledde bildene, er Kims ektemann, rapper Kanye West (41).

Det kunne «Keeping up with the Kardashians»-stjernen selv avsløre, da hun nylig gjestet talkshowdronningen Ellen Degeneres (60) sitt program.

Da kunne hun nemlig fortelle at hun til tider havner i trøbbel med ektemannen hvis hun deler for mange bilder av den lettkledde sorten - da han blir opprørt.

View this post on Instagram

Halloween 2018

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Det er litt todelt. For han vil at jeg skal være meg selv, føle meg selvsikker og ha det gøy - men samtidig så plager det ham, sa hun, ifølge .

Videre kunne 38-åringen fortelle at hun føler at hun sitter fast i en syklus der hun har sagt seg enig i å være litt mer konservativ i sosiale medier, samtidig som hun ønsker å vise frem figuren sin - og dermed dele bilder Kanye ikke liker.

- Noen ganger trenger jeg virkelig å legge ut noe hvis jeg føler meg bra eller har trent hardt, så da legger jeg ut noe han blir opprørt over, sa hun.

Se dette innlegget på Instagram

WTP

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

@KimKardashian loves to do it for the gram. Kanye, not so much. *link in bio

Et innlegg delt av Ellen (@theellenshow)

- Må skamme seg

Om Kanye reagerer på konas lettkledde bilder, er noe flere fans har lurt på tidligere. Da Kim i januar la ut et bilde iført kun en liten, glitrende truse, dukket blant annet følgende kommentar opp:

- Mannen din må skamme seg.

DRISTIG: Det er ikke bare på Instagram at Kim viser mer enn de fleste andre. Her er hun avbildet på vei til en middag med ektemannen - ikledd en utfordrende, gjennomsiktig overdel. Foto: NTB Scanpix
DRISTIG: Det er ikke bare på Instagram at Kim viser mer enn de fleste andre. Her er hun avbildet på vei til en middag med ektemannen - ikledd en utfordrende, gjennomsiktig overdel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Utrolig hva penger kan gjøre, skrev en annen, som åpenbart irriterte seg over hvorfor Kim ser seg nødt til å kle av seg foran kamera hele tiden.

Ved tidligere anledninger har også kjendiser som Bette Midler (72) og Chloë Moretz (12) kritisert nakenstuntene hennes på Twitter.

Kastet klærne i kalender

Helt siden realityserien «Keeping Up With The Kardashians» begynte å rulle over TV-skjermene i 2007, har Kim og resten av familien måtte tåle motbør opptil flere ganger.

Men Kim får også mye skryt for sine kreative fotoshoots.

I 2016, kort tid etter at Kim ble brutalt ranet i Paris under moteuken, dukket hun opp i en «adventskalender» for Love Magazine - og fansen lot seg ikke stoppe med rosende ord og komplimenter.

FORFØRER: Realitystjernen Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gang stjernen viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris. Video: Love MagazineVis mer Vis mer

Nettstedet Mashable omtalte videoen som et «praktfullt comeback» og var full av lovord om Kims utseende i videoen, som var regissert av James Lima.

LES OGSÅ: - Tviler på at hun kjenner seg igjen i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer