Kaia Gerber:

Avslører hva hun misliker mest med å ha en supermodell til mor

15-åringen synes ikke mamma, Cindy Crawford, eldes i det hele tatt.

MOR OG DATTER: Kaia Gerber er en tro kopi av sin mor, Cindy Crawford. Foto: NTB Scanpix.
MOR OG DATTER: Kaia Gerber er en tro kopi av sin mor, Cindy Crawford. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): På 90-tallet fikk supermodellen Cindy Crawford (51) bilister til å kjøre av veien med sin undertøyskampanje for kleskjeden H&M.

STILIGE: Kaia og Cindy får nok lange blikk når de går side om side gatelangs. Foto: NTB Scanpix.
STILIGE: Kaia og Cindy får nok lange blikk når de går side om side gatelangs. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Hun har vunnet utallige kåringer som «verdens vakreste kvinne», og i 1995 kåret Forbes henne til den modellen som tjente mest i hele verden.

Etter at Crawford la jobben som fulltidsmodell på hylla, har datteren, Kaia Gerber (15), tatt over.

Det er ingen tvil om at Kaia har arvet sin mors vakre ytre.

I høst vant hun prisen for «Beste modell-gjennombrudd», hun er ansiktet utad for kosmetikkmerket Beauty by Marc Jacobs og har prydet forsiden til Vogue sammen med sin berømte mor - for å nevne noe.

Nå avslører den vakre tenåringen hva hun synes er det beste og verste med å ha en supermodell som mor.

- Det beste er alle rådene hun kan gi meg. Det verste er hvor vakker hun er. Jeg vil ikke en gang stå ved siden av henne på bilder fordi hun ser så fantastisk ut. Det virker ikke som hun eldes, og det er urettferdig, sier hun til Refinery29, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

@thelovemagazine by @kendalljenner out today #LOVEME17

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia blir nå regnet som en av de hotteste modellene fra den nye generasjonen, sammen med blant annet Gigi Hadid (21) og Kendall Jenner (21).

15-åringen setter pris på at motebransjen i dag ikke er like ekslusiv som tidligere. Takket være populariteten av sosiale medier er det nå enklere å følge drømmen om å bli modell.

- Jeg synes det er fantastisk. Jeg håper at dette hjelper folk å slutte å se på modeller som utilnærmelige, men heller noen de kan relatere seg til siden de kan følges i dagliglivet - i stedet for kun når de er fullt stylet på et cover, forklarer hun.

Sosiale medier oppfordrer brukerne sine til å bruke ulike filter og redigerings-metoder for å gjøre bildene enda bedre. Kaia selv mener hun er forsiktig med hva hun laster opp, og minner seg selv på at hun fremdeles er ung.

- Jeg føler meg ikke presset til å se perfekt ut hele tiden for ingen er det. Jeg har respekt for dem som viser frem sine ufullkommenheter fordi dem er det lettere å relatere seg med. Jeg synes det er vanskelig å finne på noe å si når jeg ser Instagram-poster som er helt perfekte.

FLOTT FAMILIE: Fv: Kaias storebror, Presley, Kaia, Cindy og faren hennes Rande. Foto: NTB Scanpix.
FLOTT FAMILIE: Fv: Kaias storebror, Presley, Kaia, Cindy og faren hennes Rande. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er sønnen til?