<strong>FALT MED DET SAMME:</strong> Elsa Pataky og Chris Hemsworth er blant de flotteste parene i Hollywood. Da de to møttes gikk det ikke land tid før de giftet seg.  Foto: Splash News
FALT MED DET SAMME: Elsa Pataky og Chris Hemsworth er blant de flotteste parene i Hollywood. Da de to møttes gikk det ikke land tid før de giftet seg. Foto: Splash News Vis mer

Avslører hva hun falt for ved ektemannen

Superparet giftet seg under ett år etter at de begynte å date.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For seks år siden giftet den spanske modellen og skuespilleren Elsa Pataky (40) seg med den syv år yngre «Thor»-stjernen Chris Hemsworth (33).

Sammen har de datteren India (4) og tvillingsønnene Tristan og Sasha (2).

Nå avslører den vakre trebarnsmoren hva som første fanget oppmerksomheten hennes hos den flotte, australske skuespilleren - som i 2014 ble kåret til «Verdens mest sexy mann.»

- Stemmen hans er fantastisk! Før jeg møtte ham hørte jeg ham snakke via telefon og det var stemmen hans jeg falt for. Han gjorde den mest sannsynlig enda mørkere da enn den egentlig er, forteller hun til WHO magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Han har også en fantastisk kropp, noe jeg synes er sexy, legger hun til.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>MUSKULØS:</strong> Elsa innrømmer at ektemannen har en flott kropp, men det var først og fremst hans mørke stemme hun falt for. Her er kjekkasen i en scene som Thor i «The Avengers».
MUSKULØS: Elsa innrømmer at ektemannen har en flott kropp, men det var først og fremst hans mørke stemme hun falt for. Her er kjekkasen i en scene som Thor i «The Avengers». Vis mer

Nølte ikke med giftemål

Selv tror hun at ektemannen likte hennes «frittalende og direkte holdning, og selvsikkerhet.»

- Det er ting som er attraktivt hos en kvinne. Det å være sikker på seg selv. I tillegg er jeg generelt en veldig positiv person, sier hun til bladet.

Duoen begynte å date tidlig i 2010 og giftet seg desember samme året. Chris avslørte den gang at han visste at Elsa var den rette for ham med det samme.

- Det virket bare fornuftig for oss begge. Det var noe enkelt med forholdet vårt som ingen av oss hadde opplevd tidligere, fortalte han.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FULL RULLE:</strong> Her er hele familien på tur i London i fjor sommer. Foto: Xposure
FULL RULLE: Her er hele familien på tur i London i fjor sommer. Foto: Xposure Vis mer

Avviste bruddrykter

Tidligere denne uken skrev Woman's Day Australia at det gikk mot skilsmisse for ekteparet.

- De har bestemt seg for at de trenger avstand, og de har tatt en liten pause fra hverandre, hevdet en kilde overfor bladet. 

- Forhåpentligvis vil deres tid borte fra hverandre gjøre det bedre, men det ser ut som de har noen problemer de må få ordnet opp i

Disse ryktene var Hemsworth raskt ute med å avkrefte via en morsom Instagram-post:

«Ser etter en ny kone ifølge @womansdaysaus og andre misledende overskrifter. Du elsker meg vel fortsatt @elsapatakyconfidential?! #thanksfortheheadsup», skrev skuespilleren sammen med dette bildet:

LES OGSÅ: Miley Cyrus: - Ja, vi er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer