John Legend:

Avslører hva han og kona krangler om

- Jeg er altfor opptatt av telefonen min.

LIKE FORELSKET: Superparet har vært sammen i ti år, men er lykkeligere enn noensinne. Foto: NTB Scanpix.
LIKE FORELSKET: Superparet har vært sammen i ti år, men er lykkeligere enn noensinne. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Til tross for deres suksessfulle karrierer som verdenskjent artist og modell, så lever John Legend (38) og Chrissy Teigen (31) ganske normale liv som småbarnsforeldre til datteren Luna (1).

Den norskættede skjønnheten deler ofte koselige og morsomme bilder fra familielivet med fansen på sosiale medier, men nå innrømmer «All of Me»-sangeren at han og kona ofte har små krangler - akkurat som alle andre par.

- Chrissy og jeg krangler om normale ting som: «Når kommer du hjem fra jobb?» Jeg er også altfor opptatt av telefonen min med å sende tekstmeldinger eller bruke tid på Twitter og Instagram. Det minner hun meg stadig om, forteller artisten til Cosmopolitan, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Slet med fødselsdepresjon

Når det kommer til matlaging derimot, en oppgave mange ektepar kan finne stressende, er Legend og Teigen alltid et team.

- Chrissy og jeg lager mat for å slappe av. Jeg er veldig god til å lage fritert kylling, makaroni og ost, omeletter og pannekaker. Etterpå ser vi på TV sammen. Eller Netflix og chill, som de sier.

Sammen koser de seg gjerne også med vin til maten, og artisten minnes spesielt en episode som han gjerne skulle vært foruten.

Det var da kona, som elsker å poste morsomme bilder og bildetekster på Instagram og Twitter, delte et foto av hans nakne rumpe.

- For noen år siden postet Chrissy et bilde av rumpa mi. Vi hadde begge drukket altfor mye, og neste morgen var jeg veldig flau, ler han, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Etter at sjarmtrollet Luna kom til verden i april i fjor, avslørte Chrissy at hun slet med fødselsdepresjon. Men den tøffe perioden knyttet duoen enda tettere sammen.

- Vi har det bedre enn noensinne. Vi elsker å være foreldre, vi elsker datteren vår, og vi trives fremdeles i veldig godt i hverandres selskap. Vi synes til og med det er gøy å gå på premierer og eventer, selv om det er jobb, for vi har det alltid så gøy sammen.

«Ordinary People»-sangeren, som giftet seg med supermodellen i 2013, gir også kona mye av æren for hvordan han har «vokst» som person i løpet av de ti årene de har vært sammen.

- Vi har alltid vært veldig forskjellige som mennesker. Jeg var litt mer tilbakeholden, mens hun var frittalende og fri. Jeg tror hun har fått meg litt ut av skallet mitt, og fått meg til å nyte livet mer. Det har vært gøy å vokse sammen på den måten.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner: - Vil ikke ligge med kvinner i fremtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer