KJÆRESTEN: For tre år siden fant Christer Falck lykken igjen, og han trengte ikke å lete langt. Han falt pladask for TV3s pressesjef Line Vee Hanum. Foto: TV3
KJÆRESTEN: For tre år siden fant Christer Falck lykken igjen, og han trengte ikke å lete langt. Han falt pladask for TV3s pressesjef Line Vee Hanum. Foto: TV3Vis mer

Avslører hva han elsker mest ved kjæresten

- Jeg kunne vært sammen med henne selv om hun hadde vært et monster.

SEOGHØR.NO: Etter at Christer Falck selv vant realityserien «Robinsonekspedisjonen», har han de siste årene vært programleder for serien.

I SALG NÅ: Hele intervjuet med Christer Falck kan du lese i Se og Hør Extra, som er i salg nå.
I SALG NÅ: Hele intervjuet med Christer Falck kan du lese i Se og Hør Extra, som er i salg nå. Vis mer

Etter å ha vært på TV3 sitt sendeskjema i mange år, byttet programmet denne våren kanal til TV 2. Men det var i løpet av tiden på TV3 at Falck fant kjærligheten. Det gjorde han på jobben.

Falck ble nemlig sammen med kanalens pressesjef, Line Vee Hanum, og Christer er ikke i tvil om at han har funnet drømmedama.

– Det er først og fremst den skakke tanna hennes som gjør henne perfekt. Jeg kunne vært sammen med henne selv om hun hadde vært et monster, så lenge jeg kunne fått lov til å se det asymmetriske smilet hennes en gang iblant, forteller han til Se og Hør Extra.

Han skryter av kjæresten, og spesielt er det evnene på kjøkkenet som trekkes fram.

– Jeg er så heldig å ha en kjæreste som har mat som sin store lidenskap. De ukene jeg har ungene blir det streit mat som taco, spagetti med kjøttboller, laks, potetmos og sånne enkle ting. Men de ukene jeg ikke har unger, så varter Line opp med to/tre/fireretters middager. Hun henger med Hellstrøm på fritiden, og er med i gourmetklubber. Også er hun veldig lettlurt. Det er bare å gi henne en kokebok, så begynner hun forfra og lager alle rettene i den. I går ble det pulled duck med salat og appelsindressing og sopprisotto, sier han.

Les hele intervjuet med Christer Falck i Se og Hør Extra, som er i salg nå.

LES OGSÅ: - De er så kjekke at jeg ikke ville stått ved siden av dem