Ashlee Simpson:

Avslører hva den nye sønnen skal hete

Sangeren kan endelig kalle seg trebarnsmor.

FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Ross har vært gift i snart seks år. Nå har de også ønsket et nytt familietilskudd velkommen. Foto: MediaPunch/REX/NTB
FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Ross har vært gift i snart seks år. Nå har de også ønsket et nytt familietilskudd velkommen. Foto: MediaPunch/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sanger Ashlee Simpson (35) avslørte i våres at hun ventet barn sammen med ektemannen Evan Ross (31). Gladnyheten delte hun den gang på Instagram - med sine over 900 000 følgere.

«Vi er gravide og vi er så spente på å dele det med dere alle. Baby nummer tre», skrev stjernen til et bilde av seg selv sammen med ektemannen, hvor de stolt viste frem en positiv graviditetstest.

Også ektemannen delte det samme bildet på sin Instagram, og skrev følgende:

«Familien vokser. Ashlee og jeg kan nesten ikke vente med å ønske vårt nyetste tilskudd velkommen».

Nå har den lille gutten ankommet, og sangeren kan dermed kalle seg trebarnsmor.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Ziggy Blu Ross

Avsløringen gjør hun nok en gang på Instagram, der hun samtidig kan avsløre at den lille gutten har fått navnet Ziggy Blu Ross.

«29.10.2020. Ziggy Blu Ross. Vår søte, lille gutt har ankommet! Jeg er overlykkelig, vi er så velsignet», skrev den nybakte trebarnsmoren.

«Jeg er i himmelen», skrev ektemannen, som er sønn av Diana Ross (76) og norske Arne Næss, på sin egen profil, der han delte det samme bildet.

Dette er det andre barnet ekteparet deler, som fra tidligere har datteren Jagger Snow (5) sammen. Sangeren har også sønnen, Bronx Mowgli (11), fra sitt tidligere ekteskap med Fall Out Boy-bassisten Pete Wentz.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

- Dronning for alltid

I agust åpnet paret seg opp til People om den voksende familien, og innrømmer at de var «svært spente på den lille på vei».

- Det kommer til å bli veldig fint å gå tilbake til nyfødt-fasen. Nyfødte barn lukter så godt. Det er ingenting som kan sammenlignes. Vi kan nesten ikke vente til all kos, uttalte Simpson den gang.

De kunne imidlertid røpe at det ikke bare var fryd og gammen i hjemmet, ettersom parets datter, Jagger, måtte gjennomgå en liten justering på forventningene. Hun ønsket seg nemlig en lillesøster.

- Hun ble opprørt fordi hun virkelig ønsket seg en søster, fortalte sangeren, og la til:

- Hun har vent seg til det. Nå kommer hun til å være dronningen for alltid.

Seks år sammen

Nyheten om at paret nå har fått sitt andre barn kommer kanskje ikke så overraskende på, da de tidligere har vært åpne om at de ønsker seg flere barn sammen.

- Definitivt flere barn i fremtiden. Vel, et barn, et barn til, uttalte Simpson til ET Online i 2018.

- Jeg vil ha fem til, hun sa hun bare ville ha én til, la Ross til den gang, mens kona svarte med at de kunne ta ett barn av gangen.

I august feiret Ross og Simpson hele seks år som gift. Duoen ga hverandre sitt ja i august 2014 i Greenwich i Connecticut. Temaet for bryllupet var bohemsk, og det var moren til Evan, Diana Ross, som var vertinne for parets bryllup.

Selv om Ross og Simpson har holdt kortene tett til brystet hva gjelder å dele detaljer fra bryllupet sitt, har 76-åringen tidligere lettet på sløret om den store begivenheten.

- Bryllupet ble perfekt. Vi var omringet av en vakker regnbue, nær familie og venner, fantastisk musikk, flotte taler fra omsorgsfulle venner, og ekstatiske barn som danset igjennom natten, fortalte hun om sønnens bryllupsdag til Yahoo! i 2014.

LES OGSÅ: Slik mottok de sjokkbudskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer