Kylie Jenner og Stormi:

Avslører hva datteren egentlig skulle hete

Kylie Jenner hadde flere favorittnavn da hun ble mamma.

FLERE NAVN: Da Kylie Jenner avslørte datterens navn i fjor fikk hun mange reaksjoner. Nå forteller hun at det også kunne blitt et helt annet navn. Foto: NTB Scanpix
FLERE NAVN: Da Kylie Jenner avslørte datterens navn i fjor fikk hun mange reaksjoner. Nå forteller hun at det også kunne blitt et helt annet navn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kom mange reaksjoner i februar i fjor, da Kylie Jenner (21) ble mamma for første gang. Kort tid etter fødselen avslørte nemlig realitystjernen at hun hadde valgt å gi datteren navnet Stormi, noe mange syntes var veldig spesielt.

Det litt uvanlige navnet skapte reaksjoner på sosiale medier, og det var spesielt én ting flere Twitter-brukere beit seg merke i.

Babynavnet minner om navnet «Stormy Daniels», som er artistnavnet til president Donald Trumps (72) angivelige elskerinne fra 2006, pornostjernen Stephanie Clifford (39).

- Valgte sitt eget navn

Tidligere denne uken avslørte imidlertid Kylie hvilket navn hun egentlig hadde tenkt å gi datteren. I en lengre snutt på sin Instagram-story, som i skrivende stund har forsvunnet fra applikasjonen, fortalte hun bakgrunnen for valget.

- Jeg hadde flere navn som jeg likte da jeg gikk gravid. Jeg pleide å kalle henne Stormi da jeg snakket til henne i magen, og det føltes alltid riktig, sa hun ifølge Metro og fortsatte:

- Jeg hadde faktisk to navn som jeg likte bedre enn Stormi, men da jeg fikk henne så følte jeg at hun valgte sitt eget navn. Jeg kunne bare ikke se for meg henne med et annet …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer