Kendall Jenner og Ben Simmons:

Avslører hun Kendalls hemmelige kjæreste her?

Khloé Kardashian skal ved et uhell ha publisert en video der Kendall Jenner avslører den hemmelig romansen.

<strong>TATT PÅ FERSKEN:</strong> Flere mener at romansen mellom Kendall Jenner og Ben Simmons skal ha blitt avslørt etter at Khloé Kardashian ved et uhell publiserte en video av den angivelige forelskede duoen. Foto: NTB Scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Flere mener at romansen mellom Kendall Jenner og Ben Simmons skal ha blitt avslørt etter at Khloé Kardashian ved et uhell publiserte en video av den angivelige forelskede duoen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Modell og realitystjerne Kendall Jenner (22) er som regel svært privat når det gjelder sitt eget kjærlighetsliv.

Likevel går det stadig rykter og spekulasjoner om at superstjernen skal være svært aktiv på datefronten.

Nylig er det basketballstjernen Ben Simmons (21) som er blitt koblet til den verdenskjente modellen. Flere ganger har de blitt observert sammen på restauranter og fester, der øyenvitner mener det er ingen tvil om at det er mer enn vennskap mellom duoen.

Nå er det imidlertid en sikrere kilde som skal ha klart å avsløre romansen mellom de to tilsynelatende turtelduene.

Tatt på fersken

Ifølge Mirror er det nemlig Khloé Kardashian (34) som må ta på seg skylden for de siste overskriftene som har preget de utenlandske mediene.

Tidligere denne uken, under feiringen av nasjonaldagen til USA, skal Khloé ved et uhell ha filmen søsteren sin i het omfavnelse med Ben.

Til tross for at klippet ikke rakk å være ute lengre enn noen sekunder før 34-åringen slettet det, rakk likevel flere ivrige fans å få det med seg.

Flere spekulerer nå på om romansen mellom Kendall og Ben nå har blitt avslørt.

- Bare venner

Ifølge en kilde til People skal Kendall imidlertid ikke være interessert i et seriøst forhold.

- Kendall har det bare gøy. Hun er ikke ute etter et seriøst forhold. Hun nyter singellivet, uttalte kilden.

Ifølge kilden har Kendall dårlig erfaring med seriøse forhold.

- Hun føler at hver gang ting har begynt å bli seriøst mellom henne og en gutt, blir det alltid bare rot og drama, sa kilden, og la til:

- Hun la ned mye tid i forholdet med Blake Griffin som ikke gikk bra. Hun har ikke planer om at det samme skal skje igjen.

I fjor datet hun basketstjernen Blake Griffin (29) over en lengre periode, men ifølge US Weekly tok forholdet nylig slutt. Kort tid etter skal imidlertid Ben Simmons ha dukket opp i bildet.

NY FLAMME? Det er Philadelphia 76ers-spilleren Ben Simmons som skal være Kendall Jenners nye flamme. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME? Det er Philadelphia 76ers-spilleren Ben Simmons som skal være Kendall Jenners nye flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fersk romanse

Ifølge nettstedet Page Six har duoen blant annet blitt observert på Beverly Hills Hotel og på en restaurant på Manhattan.

- Det så ut til å være høy sikkerhet, slik at Kendall og Ben kunne nyte kvelden uforstyrret. De smilte hele natten sammen med vennene sine, fortalte en kilde til nettstedet.

Det virker imidlertid som at romansen er relativt fersk. Da Kendalls mor, Kris Jenner, torsdag deltok under premieren av «American Woman» i Los Angeles, ble hun konfrontert om datterens nye flamme.

- Jeg visste ikke at de dater. Du er den første som forteller meg dette, sa hun til Extra på den røde løperen, ifølge US Weekly.

Åpnet seg om forholdet

I aprilutgaven av bladet Vogue snakket Kendall varmt om eksen Blake Griffin.

- Jeg er lykkelig. Han er veldig hyggelig. Jeg har en som er veldig snill mot meg, sa superstjernen til magasinet.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

22-åringen svarte også på ryktene om hun er biseksuell i intervjuet, og fortalte at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser frem kjærestene sine med en gang. Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri gått dit før, sa hun.

Kort tid etter dette skal forholdet mellom henne og Griffin ha blitt avsluttet, ifølge flere internasjonale nettsteder. Harper's Baazar skriver at bruddårsaken skal være at Kendall flørtet med DJ-en Diplo under Coachella-festivalen i slutten av april.

LES OGSÅ: - Sønnen hastet til sykehus i Tyskland

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer