Adele Adkins:

Avslører hun babyplaner her?

Artisten Adele går langt i å antyde at hun ønsker å bli mor til neste år.

KLAR FOR BARN?: Nylig dukket Adele opp med en stor diamant på ringfingeren. Nå hinter hun om familieforøkelse. Foto: Brett D. Cove/SplashNews.com/NTB
KLAR FOR BARN?: Nylig dukket Adele opp med en stor diamant på ringfingeren. Nå hinter hun om familieforøkelse. Foto: Brett D. Cove/SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prisberømte artisten Adele Adkins (33) har i en årrekke imponert med sin store stemme. I fjor kom sangeren tilbake for fullt med et nytt rekordknusende album, etter å ha levd et mer eller mindre tilbaketrukket liv i flere år.

Privatlivet holder hun imidlertid fortsatt tett mot brystet. I 2019 skilte hun seg fra eksmannen Simon Konecki (47), som hun deler sønnen Angelo (9) med.

Siden den gang har artisten funnet kjærligheten på nytt med agenten Rich Paul (40). Adele bekreftet selv forholdet overfor Vogue i høst.

Derfor tok også ryktene fyr da hun nylig dukket opp på BRIT Awards med en diger diamantring på ringfingeren. Det stopper derimot ikke der.

Hinter om baby

Fredag gjestet Adele talkshowet «The Graham Norton Show», hvor det ble snakk om Vegas-satsingen hun nylig måtte avlyse. Artisten meldte om avlysningen gråtkvalt på Instagram, og kunne fortelle at det skyldes at corona hadde gjort det vanskelig å ferdigstille showet i tide.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Det er når det blir snakk om når de nye datoene er klare, at Adele slipper det som kan sies å være et svært kryptisk bilde av framtiden, ifølge People.

- Vi jobber ræva av oss, men jeg vil ikke kunngjøre nye datoer før jeg vet at alt er helt klart. Det kommer hundre prosent til å skje i år. Det må skje i år, fordi jeg har planer for neste år, sier artisten, før hun fortsetter:

- Se for deg å måtte avlyse igjen fordi jeg skal ha barn.

Om det var et enkelt eksempel på hva som kan komme til å skje, eller om artisten faktisk planlegger en familieforøkelse, vites imidlertid ikke.

Enorm forandring

Helt siden skilsmissen i 2019, har Adele gang på gang sørget for overskrifter. Aller størst var oppmerksomheten da det dukket opp nesten ugjenkjennelige bilder av henne noen måneder etter bruddet.

Artisten hadde gått ned i vekt. Selv spøkte hun om vektnedgangen da hun gjestet det amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live» i 2020.

SØNDERKNUST: Adele deler tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer

I åpningsmonologen sa hun følgende:

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarte hun spøkefullt.

Siden den gang har artisten knapt kunnet dele et bilde av seg selv, uten at folk i kommentarfeltene påpeker utseendet hennes. Oppmerksomheten lot heller ikke vente på seg da hun nylig overrasket på den røde løperen i anledning BRIT awards.

Diamantring vakte oppmerksomhet

Den årlige prisutdelingen fant sted 8. februar, og Adele stakk av med prisene for «årets artist» og «beste britiske singel». Men det var ikke prisene hun tok med seg hjem hun fikk oppmerksomhet for.

Da hun gikk nedover den røde løperen foran blitsregnet, var det nemlig for første gang på fem år. Sist var under Grammy-utdelingen i 2017. Det hjalp riktignok ikke at artisten dukket opp med en diger diamantring på fingeren.

«ER ADELE FORLOVET??», skrev en fan på Twitter.

Adele har ikke bekreftet noen forlovelse.

LES OGSÅ: - Trøbbel i paradis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer