Carola Häggkvist og Niclas Wahlgren:

Avslører: Holdt forholdet skjult

- Jeg har unngått det i alle år.

HEMMELIG FORHOLD: Carola Häggkvist og Niclas Wahlgren har begge tidligere nektet for at de var kjærester, men nå har pipen fått en annen lyd. Foto: NTB / Skjermdump fra Instagram
HEMMELIG FORHOLD: Carola Häggkvist og Niclas Wahlgren har begge tidligere nektet for at de var kjærester, men nå har pipen fått en annen lyd. Foto: NTB / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Carola Häggkvist (56) har i løpet av sin lange karriere blitt koblet til en rekke kjente menn, deriblant Niclas Wahlgren (58), som er Pernilla Wahlgrens (55) bror.

I hele 40 år har Häggkvist og Wahlgren nektet for at de noen gang var i et forhold. Da førstnevnte gjestet Bianca Ingrossos (28) talkshow la hun derimot kortene på bordet.

- Niclas holder seg liksom fortsatt fresh, sa Häggkvist og bekreftet til publikum at de hadde vært sammen.

Kom som en overraskelse

Nå uttaler også Wahlgren seg om forholdet i podkasten «Nemo möter en vän». Der forteller han at avsløringen også kom som en overraskelse på ham da det ble vist på TV-skjermen.

Wahlgren og Häggkvist hadde nemlig blitt enige om å ikke svare på spørsmål om forholdet deres.

- Du kan ikke få annet enn ærlighet ettersom Carola gikk ut i «Bianca»-programmet og sa at vi var sammen. Jeg har unngått det i alle år og sagt: «Nei, vi har aldri vært sammen», men jammen har vi vært det, røper han i podkasten, ifølge Expressen.

På 80-tallet fikk de øynene opp for hverandre, da Häggkvist bare var 16 og Wahlgren var 18. Forholdet varte i omtrent ett år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer