Jan Thomas:

Avslører historien bak «hemmelig» tatovering

Derfor tatoverte han sitt eget navn på overarmen.

SPESIELL TATOVERING: Jan Thomas er for tiden aktuell med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». I denne ukens episode forteller han om bakgrunnen for tatoveringen han bærer på overarmen. Foto: NTB Scanpix/ Privat, Se og Hør
SPESIELL TATOVERING: Jan Thomas er for tiden aktuell med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». I denne ukens episode forteller han om bakgrunnen for tatoveringen han bærer på overarmen. Foto: NTB Scanpix/ Privat, Se og Hør Vis mer
Publisert

Jan Thomas (52) gjør for tiden stor suksess sammen med komiker og programleder Einar Tørnquist (36), med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner».

Mange har lagt sin elsk på den for noen kanskje overraskende duoen, og podkasten har blitt uhyre populær på rekordtid.

I tirsdagens utgave av podkasten, avslører Jan Thomas at han har en liten tatovering på overarmen med en noe spesiell historie.

Kjæreste-tatovering

I likhet med en rekke Hollywood-kjendiser, valgte han nemlig en gang i tiden å få navnet til sin daværende kjæreste tatovert på kroppen.

- Jeg har en liten tatovering på armen, som jeg i sin tid tok i San Francisco. Forholdet mitt var litt på skakke. Vi var i San Francisco, også finner jeg ut at det ikke går så bra etter syv år, så da tar jeg en tatovering med navnet hans på, forteller han, og fortsetter:

TATOVERTE SITT EGET NAVN: Etter at det ble slutt med eksen, erstattet Jan Thomas like godt navnet i tatoveringen med sitt eget. Foto: Privat, Se og Hør
TATOVERTE SITT EGET NAVN: Etter at det ble slutt med eksen, erstattet Jan Thomas like godt navnet i tatoveringen med sitt eget. Foto: Privat, Se og Hør Vis mer

- Han het Jim. Kort tid etter, gikk vi fra hverandre. Dette var så vondt, så jeg gadd ikke gjøre noe med det. Så gikk årene, og så var jeg og bestekompisen min Geir i Miami. Og da tenkte vi: Nå er tiden kommet. Nå skal jeg endre dette navnet i tatoveringen på armen min, sier han åpenhjertig.

Videre forteller Jan Thomas at han oppsøkte et tatoveringsstudio i Miami, hvor tatovøren spurte ham om hva hva han vil endre navnet til. Han svarte Madonna, som er 52-åringens forbilde, men det hadde for mange bokstaver, var beskjeden fra tatovøren.

Slik fikk han ideen om å bruke sitt eget navn.

- Jeg gjorde Jim om til Jan. Jeg hadde tre bokstaver, og det var begrenset plass, forklarer Jan Thomas i tirsdagens podkast.

Klipp fra TVNorge-programmet "4 stjerners middag": Jan Thomas avslører at han har hatt trekant, men reagerer sterkt på at Vibeke Klemetsen ikke har hatt det. Vis mer

Fant kjæligheten på ny

Det er nok ikke alle som har vært klar over at kjendisstylisten i mange år har gått rundt med en tatovering med sitt eget navn. Han avslører også at han i disse dager har planer om å ta en ny tatovering over den gamle, noe som gjør at den gamle virkelig blir historie.

Mye har skjedd siden den solfylte dagen i Miami, og i november i fjor kunne Se og Hør avsløre at Jan Thomas hadde funnet lykken med Dan Kolltveit (30), som er herrefrisør og barberer.

- Med denne «avsløringen» ønsker jeg å stoppe rykteflommen om hvem jeg har datet en stund. Det er deilig å få det ut, nå kan vi ferdes fritt hvor vi vil, fortalte Jan Thomas den gang.

STOR FORVANDLING: Lothepus sitter i stolen på Jan Thomas Studio i Oslo. Her blir han klippet, stylet og sminket. Til slutt kommer Jan Thomas med et nøye håndplukket antrekk som reality-kjendisen skal ha på seg. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Ble skilt i 2015

Jan Thomas var i flere år gift med Christopher Mørch Husby, etter at de to fant hverandre i 2008. Ett år senere giftet de seg i en romantisk seremoni på Grand Hotel i Oslo. Seks år senere ble nok mange overrasket da det ble kjent at duoen skulle gå fra hverandre.

- Det ble rett og slett altfor mye fokus på jobb, og altfor lite tid til å pleie kjærligheten, sa Jan Thomas den gang.

GIKK FRA HVERANDRE: Jan Thomas og Christopher gikk hver til sitt i 2015. Her avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix
GIKK FRA HVERANDRE: Jan Thomas og Christopher gikk hver til sitt i 2015. Her avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at ekteskapet ikke varte, har Jan Thomas og eksmannen fortsatt sitt profesjonelle forhold. Blant annet jobber eksparet sammen med frisørsalongen Jan Thomas Studio, produktserien ved samme navn og flere andre prosjekter.

I 2017 kunne Jan Thomas fortelle at de var mer sammensveiset enn noen gang.

- I dag er vi mer sammensveiset enn noensinne. Vi er et samkjørt businesspar, som tar alle beslutninger sammen, sa han da.

Katarina Flatland og Atle Pettersen på fotoshoot i forbindelse med prisen de mottok for "årets best kledde kvinne og mann". Jan Thomas er til stede for å style kjendisene. Vis mer

LES OGSÅ: - Norske restauranter forgifter meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer