Prinsesse Madeleine:

Avslører: Her skal de bo

Ifølge kilder flytter familien inn i en storslått luksusvilla.

PÅ FLYTTEFOT: I august flytter prinsesse Madeleine, Chris O’Neill og deres tre barn til Sverige. Foto: Splash News/NTB
PÅ FLYTTEFOT: I august flytter prinsesse Madeleine, Chris O’Neill og deres tre barn til Sverige. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Nylig opplyste det svenske hoffet at prinsesse Madeleine (40) vender snuten hjemover til Sverige etter å ha bodd i Miami i Florida siden 2018, til kongeparets store glede.

I august bosetter dermed prinsessen, ektemannen Chris O’Neill (48) og deres tre barn prinsesse Leonore (9), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (5) seg i Stockholm.

Prinsesseparets to eldste barn skal gå på skole, mens Adrienne skal gå i barnehage. Det ble også informert om at familien skal bosette seg i en leilighet i hovstallen, der de vanligvis bor når de besøker Sverige.

Men ifølge opplysninger til Svensk Damtidning har de andre planer for hvor de vil slå seg til ro.

Gjestehus, stall og tennisbane

Ifølge Aftonbladet er nå luksushjemmet i Miami lagt ut for salg. Taksten er på nærmere 80 millioner norske kroner, og villaen er på 600 kvadratmeter. Familien får dermed trolig mindre plass å boltre seg på når de flytter inn i en leilighet i hovstallen med syv rom, som ligger sentralt i Stockholm.

Svensk Damtidning skriver derimot at prinsesse Madeleine og O’Neill verdsetter privatlivet sterkt, og dermed kan et hjem midt i sentrum passe dem dårlig.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer