Avslører hemmligheten bak sin slanke figur

- Hvordan jeg holder meg tynn? Det å ha to gutter hjelper definitivt på...

AKTIV I HVERDAGSLIVET: Det å ha to sønnner hjelper Britney Spears å holde seg aktiv i hverdagslivet. Her sammen med sin kjæreste Jason Trawick. Foto: All Over Press
AKTIV I HVERDAGSLIVET: Det å ha to sønnner hjelper Britney Spears å holde seg aktiv i hverdagslivet. Her sammen med sin kjæreste Jason Trawick. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Britney Spears avslører at trikset bak hennes slanke figur er å løpe etter sønnene Sean Preston (5) og Jayden James (4).

«Womanizer»-stjernen - som har sønnene Sean Preston og Jayden James sammen med eksmannen Kevin Federline - mener at det å løpe etter de to smårollingene hver dag, er det som hjelper henne til å være aktiv i hverdagslivet.

- Hvordan jeg holder meg tynn? Det å ha to gutter hjelper definitivt på. Men jeg elsker å danse også. Det er den beste måten å holde seg i form på, sier hun til Contact Music.

Selv om Spears elsker å være mor, så liker hun også å sette av tid til seg selv. Gjerne med skjønnhetspleie og spa.

- Jeg liker å belønne meg selv med spa-dager. Massasjer er favoritten.

28-åringen forteller også at hun liker å variere sin stil hver dag - alt etter hvilket humør hun er i.

- Noen gang liker jeg å holde det enkelt. Jeg bruker ikke så mye sminke egentlig, bare litt mascara og lipgloss. Mens andre ganger så liker jeg å leke meg med sterkere sminke, og morsomme leppestifter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: