<strong>HINTET:</strong> Ari Behn avslører i et nytt intervju at han hintet om skilsmissen med Martha Louise lenge før skilsmissen ble kjent. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
HINTET: Ari Behn avslører i et nytt intervju at han hintet om skilsmissen med Martha Louise lenge før skilsmissen ble kjent. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Ari Behn:

Avslører hemmeligheten rundt det kryptiske bildet

- Ja, det var et hint.

Publisert

(Se og Hør): Det var i 2016 nyheten om at Ari Behn (45) og prinsesse Märtha Louise (46) skulle skilles smalt som en bombe over det norske folk.

I forkant av den overraskende beskjeden la både Märtha og Ari ut kryptiske meldinger på Sosiale medier, og i etterkant har det blitt spekulert i om dette var et hint.

I et intervju med VG på lørdag kunne Ari avsløre hemmeligheten.

Dagen før nyheten om skilsmissen nådde pressen, la nemlig Ari ut et kryptisk bildet av et maleri på Instagram med teksten «Let Go», eller «Gi slipp» på norsk.

På spørsmål fra avisen om bildet var et hint til det norske folk, var Ari klar i sin tale.

- Ja, det var det. Det var min måte å bearbeide og kommunisere det ut på. Det var bilder jeg malte over flere år, og noen av bildene var malt akkurat den sommeren, forteller Ari og legger til at Let go er det vanskeligste av alt.

- Vi bærer alle minnene med oss. Det å komme videre og legge ting bak seg er en lang prosess.

Hemmelighetsfull

Det var i mars Ari Behn vakte stor oppsikt med sitt nye «prinsessebilde» da han viste frem flere av sine nye verker i Drammen.

Saken fortsetter under:

<strong>FELLES UTSTILLING:</strong> Ari Behn på salgsutstillingen «Kabal» sammen med (f.v.) Tor Rafael Raael og Per Heimly. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
FELLES UTSTILLING: Ari Behn på salgsutstillingen «Kabal» sammen med (f.v.) Tor Rafael Raael og Per Heimly. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Bildet som fikk tittelen «100 strokes before I go» («100 strøk før jeg går», red.anm.), viser en skikkelse som sitter ved siden av en kvinne med kongelig bånd over sin ballkjole, og med Tiara på hodet.

Til Se og Hør kunne Ari avsløre at bildet ble malt før det i 2016 ble kjent at han og prinsesse Märtha Louise skulle skilles.

- Det er ikke tvil om at det er livet mitt jeg har malt. Dette malte jeg for to år siden, fortalte Ari til Se og Hør.

- Hvordan skal man tolke ordene «100 strokes before I go»?

- Folk får tolke det som de vil.

Kryptisk video

På den tiden var det ikke bare Ari som ga små hint gjennom sosiale medier.

Siste gang Märtha og Ari var sammen i en offisiell anledning som ektepar, var i forbindelse med jubileumsreisen 23. juni. Begge var med under gudstjenesten i Nidarosdomen, men Ari droppet kongefesten.

Kun én måned etter jubileumsreisen, delte prinsessen og hennes forretningspartner Elisabeth Nordeng (48) en video på Facebook-siden til deres selvutviklingskonseptet Soulspring, bedre kjent som Engleskolen.

I videoen, som ble publisert 22. juli, snakker duoen om at de gleder seg til å ta fatt på en sommer med fri fra sosiale medier og andre stressende tanker.

Saken fortsetter under:

- Det skjer så mye spennende i underbevisstheten. Så jeg gleder meg til å høre med deg i august en gang, Märtha, om hva som har skjedd i underbevisstheten din, som kanskje blir noe nytt vi kan dele, sa Elisabeth mens prinsessen nikket smilende og svarte:

- Det er jo sånn at når man får slappet ordentlig av, at de gode ideene kommer. Når man stresser hele tiden, har man så mye stress i kroppen at det ikke får plass til å komme opp.

Nytt liv

Etter bruddet har Ari flyttet inn i en ny villa til åtte millioner kroner i Lommedalen.

Tidligere har han sagt til Se og Hør at det tar tid å venne seg til sitt nye liv:

<strong>AVSLØRTE FORHOLDET:</strong> Det var Se og Hør som i sommer først skrev om Ari Behns nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør.
AVSLØRTE FORHOLDET: Det var Se og Hør som i sommer først skrev om Ari Behns nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

- Det tar tid å bygge et nytt liv. Alt ligger på harddisken samtidig, jeg skal bygge et hjem og trygge mine barn. Nye rutiner krever mye - så det har ikke lagt seg helt ennå, sa Ari.

Det var Se og Hør som i sommer kunne avsløre at Martha Louises eksmann hadde funnet kjærligheten på ny med Ebba Ryst Heilmann, og viste bilder fra deres romantiske ferietur til Amalfikysten i Italia.

I Moss viste Ari og Ebba seg sammen offentlig for første gang.

Paret sendte hverandre flørtende blikk under åpningen av den kritikerroste utstillingen.

Ebba innrømmet den gang at oppmerksomheten rundt forholdet er en ny opplevelse, og lettet litt på sløret om livet med en av Norges mest omtalte og omdiskuterte menn:

- Ari er veldig annerledes. Han er utrolig omsorgsfull og det blir aldri kjedelig.

- Hvordan er han som kjæreste?

- Han er en veldig oppmerksom, kjærlig og morsom type. ​

TERAPI: For Ari Behn (45) har kunsten vært terapi etter bruddet med prinsesse Märtha Louise. Nå skal han lage radio på P4. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: Setter fart i romanseryktene med disse bildene​​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer