Ari Behn:

Avslører hemmeligheten rundt det kryptiske bildet

- Ja, det var et hint.

HINTET: Ari Behn avslører i et nytt intervju at han hintet om skilsmissen med Martha Louise lenge før skilsmissen ble kjent. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
HINTET: Ari Behn avslører i et nytt intervju at han hintet om skilsmissen med Martha Louise lenge før skilsmissen ble kjent. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i 2016 nyheten om at Ari Behn (45) og prinsesse Märtha Louise (46) skulle skilles smalt som en bombe over det norske folk.

I forkant av den overraskende beskjeden la både Märtha og Ari ut kryptiske meldinger på Sosiale medier, og i etterkant har det blitt spekulert i om dette var et hint.

I et intervju med VG på lørdag kunne Ari avsløre hemmeligheten.

Dagen før nyheten om skilsmissen nådde pressen, la nemlig Ari ut et kryptisk bildet av et maleri på Instagram med teksten «Let Go», eller «Gi slipp» på norsk.

På spørsmål fra avisen om bildet var et hint til det norske folk, var Ari klar i sin tale.

- Ja, det var det. Det var min måte å bearbeide og kommunisere det ut på. Det var bilder jeg malte over flere år, og noen av bildene var malt akkurat den sommeren, forteller Ari og legger til at Let go er det vanskeligste av alt.

- Vi bærer alle minnene med oss. Det å komme videre og legge ting bak seg er en lang prosess.

Hemmelighetsfull

Det var i mars Ari Behn vakte stor oppsikt med sitt nye «prinsessebilde» da han viste frem flere av sine nye verker i Drammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer