SLÅENDE VAKKER: Den verdenskjente australske modellen Elle Macpherson fortsetter å trosse alderen til stor inspirasjon for andre. Foto: SipaUSA
SLÅENDE VAKKER: Den verdenskjente australske modellen Elle Macpherson fortsetter å trosse alderen til stor inspirasjon for andre. Foto: SipaUSAVis mer

Avslører hemmeligheten bak «The Body»

Supermodellen Elle Macpherson (51) forlater aldri huset uten en helt spesiell ting i vesken.

SEOGHØR.NO: Det kan være vanskelig å tro at supermodellen Elle Macpherson, som har det mange ser på som drømmekroppen og et plettfritt utseende, nylig fylte 51 år.

Nå avslører tobarnsmoren - som har fått kallenavnet «The Body» - hva som er hemmeligheten bak sitt ungdommelige og vakre ytre.

- Jeg har alltid et urintest-sett som måler PH-balansen min i veska for å sjekke at jeg er i en alkalisk tilstand. Jeg tror at de fleste plager man har kommer av for mye syre i kroppen, forklarer hun til The Evening Standard, ifølge Daily Mail.

Kroppens PH-verdi forteller deg hvor mye syre eller hvor basisk du er, og mange ernæringseksperter hevder at det å ha en alkalisk kropp hjelper å beskytte deg mot sykdom.

Dette kan oppnås ved å spise riktig mat, som mye grønt, og å trene, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

UTENOMJORDISK: En måned før Elle fylte 51 år postet hun dette bilde av seg selv på Instagram.
UTENOMJORDISK: En måned før Elle fylte 51 år postet hun dette bilde av seg selv på Instagram. Vis mer

- Variasjon er nøkkelen. Jeg trener seks ganger i uka, 45 minutter hver gang, og kombinerer gårturer i fjellet, vannski, svømming og å løpe på stranden.

- I tillegg spiser jeg tre sunne måltid om dagen. Rødt kjøtt, hvete og meieriprodukter funker ikke for meg, forteller Machpherson, som siden 80-tallet har gått under kallenavnet «The Body».

På lik linje som modellkollegaene hennes Miranda Kerr og Rosie Huntington-Whiteley sverger Elle til alt som er grønt.

Hun har faktisk så stor tro på kraften grønnsaker har i seg at hun i fjor lanserte sitt eget alkaliske kosttilskudd kalt The Super Elixir by WelleCo.

Supermodellen giftet seg sommeren 2013 med milliardærkjæresten Jeff Soffer, og har sønnene Arpad Flynn Alexander Busson (17) og Aurelius Cy Andrea Busson (12) fra forholdet til den franske finansmannen Arpad Busson (52).

LYKKELIG: I tre år har Macpherson vært gift med Jeffrey Soffer. Foto: SipaUSA
LYKKELIG: I tre år har Macpherson vært gift med Jeffrey Soffer. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: «The Body» gjør seg virkelig fortjent til kallenavnet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.