Avslører hemmeligheten bak superkroppen

Modellen tok bladet fra munnen på den røde løperen.

ÅPNET SEG OPP: Supermodellen var overraskende åpen da hun ble spurt om sin egen kropp på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press
ÅPNET SEG OPP: Supermodellen var overraskende åpen da hun ble spurt om sin egen kropp på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: At Elle MacPherson i mange år har hatt kallenavnet «The Body» er ikke vanskelig å forstå. Og supermodellen har ingen problemer med å vise seg fram i bikinien.

Likevel er ikke 47-åringen like komfortabel med alle bildene som blir tatt av henne.

- Jeg hører det har kommet ut mange bilder av meg når jeg surfer? Jeg grøsser når jeg tenker på det, sa stjernen til pressen under søndagens Golden Globe-utdeling.

Men MacPherson åpnet seg opp da hun ble spurt om hemmeligheten bak hennes flotte kropp.

- Det viktigste er å ha det gøy. Drive med masse sport, og ikke tenke på hvordan skyggen din ser ut, tenk heller på hvordan du føler deg. Det er det jeg sier til meg selv: Hvordan føler jeg meg i dag? sier hun ifølge People.com.

Supermodellen forteller at hun elsker å holde seg i aktivitet.

- Jeg er fra Australia, og livet mitt foregår utendørs. Og kanskje det er det folk ser i meg. Jeg surfer, jeg står på ski, jeg står på vannski, jeg rir på hester, jeg går i fjellet, jeg padler og så videre.

Og hun tenker heller ikke så mye på hva hun spiser.

- Jeg spiste kyllingvinger og pommes frites til lunsj. Jeg var så sulten, sier hun smilende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med The Body?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer