Jessica Biel:

Avslører hemmeligheten bak sitt lykkelige ekteskap

- Vi liker å ha det gøy.

LIKE FORELSKET: Justin Timberlake og Jessica Biel er ikke flaue for å skryte av hverandre eller vise verden hvor glade de er i hverandre. Foto: NTB Scanpix
LIKE FORELSKET: Justin Timberlake og Jessica Biel er ikke flaue for å skryte av hverandre eller vise verden hvor glade de er i hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Etter å ha vært kjærester i fem år giftet superparet Jessica Biel (35) og Justin Timberlake (36) seg i en vakker seremoni i Sør-Italia i 2012.

I dag har de vært sammen i ti år og regnes for å ha et av Hollywoods mest solide forhold.

Nå avslører Jessica hvorfor ekteskapet til popstjernen funker så bra.

- Vi har samme verdier; vi tror på å være lojale og ærlige. Vi liker å ha det gøy. Vi liker mange av de samme tingene, forteller hun til Marie Claire, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT AV KONA: Under Vanity Fair-festen, etter årets Oscar-utdeling, viste Timberlake stolt frem sin kjære til fotografene. Foto: NTB Scanpix
STOLT AV KONA: Under Vanity Fair-festen, etter årets Oscar-utdeling, viste Timberlake stolt frem sin kjære til fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Can't Stop the Feeling!»-sangeren startet karrieren sin i tidlig alder som Disney-stjerne i TV-show som «Star Search» og «The All-New Mickey Mouse Club», før han ble verdenskjent i boybandet 'N Sync.

Biel fikk på sin side gjennombruddet som tenåring i den populære TV-serien «7th Heaven» eller «Den syvende himmel» som den ble kalt i Norge.

- I jobbsammenheng er vi begge veldig karriereorienterte. Man må være litt egoistisk. Jeg forstår det om mine kollegaer - at man må være fokusert og dreven, og hvis man kan finne noen som deler disse verdiene, så er det: Full klaff! fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

Delte bursdagshyllest til kona

Da Jessica, som tidlig visste at hun ville gifte seg med Justin, fylte 35 år i mars, hyllet ektemannen henne med et søtt bilde og en rekke varme ord på Instagram:

«Du får meg til å le. Du får meg til å smile. Du får meg til å ELSKE. Du får meg til å ønske å bli BEDRE. Og når vi snakker om det, så er det ingenting som blir BEDRE enn deg... Nå vet jeg med sikkerhet at det er BEDRE å være heldig enn å være flink. Spør meg hvem den heldigste mannen i verden er og jeg vil fortelle deg at du ser på ham nå. Gratulerer med dagen, hjertet mitt».

Våren 2015 ble det talentfulle ekteparet foreldre for første gang da sønnen Silas (2) kom til verden. Biel åpner seg også om morsrollen til Marie Claire.

- Du tror ikke du er selvopptatt før du får barn, men så oppdager du at det er du. Disse små menneskene dukker plutselig opp og de krever så mye. Du får ikke lenger tid til alt som står på timeplanen din, og det er heller ikke så viktig lenger for det blir veldig klart at livet ditt nå dreier seg om denne lille personen.

- Jeg er ikke typen som føler at «hele livet mitt har forandret seg etter at jeg fikk barn», men det gjør det, innrømmer hun, ifølge nettstedet.

MOR OG SØNN: Her er Jessica på rusletur med sønnen i New York i april. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Her er Jessica på rusletur med sønnen i New York i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Timberlake ler av denim-fortiden med Britney Spears