Kate Hudson:

Avslører hemmeligheten bak sine spinnville hjemmefester

Oppfordrer gjestene til å komme med tomme mager.

OVERRASKER: Kate Hudson avslører sine spinnville hjemmefester. Hun er klar i sin tale til gjestene. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Kate Hudson avslører sine spinnville hjemmefester. Hun er klar i sin tale til gjestene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Nylig overrasket den berømte skuespilleren Kate Hudson (38) mange med sin nye frisyre på Instagram, da hun avslørte at hun hadde barbert av seg alt håret.

Og nå skaper «Bruder i Krig»-skuespilleren nok en gang overskrifter. Nå avslører hun nemlig hemmeligheten bak sine ville hjemmefester, og det er ikke hvilke som helst effekter hun tar i bruk for å skape minneverdige kvelder.

I et nytt intervju med Cosmopolitan innrømmer stjernen at til tross for at de fleste verter har gjestene i fokus, er det viktig for henne at verten selv har det mest gøy i løpet av kvelden, ifølge Too Fab.

- Vinduene mine har blitt knust, forklarer 38-åringen, og legger til at hun ofte må fikse både stoler og sofa i etterkant.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er ikke en eneste fest jeg har hatt hvor jeg ikke har fått en telefon fra vennene mine dagen etter hvor de har sagt at: «ugh, det der trengte jeg. Det var så gøy og jeg storkoste meg», sier hun.

- Ikke spis

Videre avslører skuespilleren at hun bestandig har baren full av drikkevarer og at det er en viktig nøkkel for en suksessrik kveld.

MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til den brømte skuespilleren Goldie Hawn. Foto: Pa Photos
MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til den brømte skuespilleren Goldie Hawn. Foto: Pa Photos Vis mer

Det er et kjent råd at det lønner seg å spise godt før en fuktig kveld, men Hudson trosser derimot alle råd og oppfordrer gjestene sine til å ankomme festen med tom mage, og gjerne at de tar med seg skuespiller Matthew McConauhey.

I det samme intervjuet har stjernen svart på en rekke raske spørsmål, og innrømmer blant annet at hennes favorittalkohol er Tequila.

Men til tross for at mye tyder på at hun vet hva hun driver med når hun inviterer til fest, er det derimot noe gjestene ikke har lov til å foreta seg.

- En nummer to på gjestebadet. Ikke bæsj på gjesterommet. Bare ikke gjør det.

Ryktene svirret

Hudson overrasker stadig, og fyrer fra seg med artige påfunn stadig vekk. I januar florerte ryktene rundt henne og Brad Pitt, etter at bruddet mellom Angelina Jolie var blitt kjent. Etter at et amerikansk magasin slo opp på forsiden at «Brad flytter inn» hos Hudson, hang broren hennes Oliver Hudson (40) seg på spøken.

I stedet for å avvise ryktene, skrev han ironisk om hvordan det er å bo sammen med Brad Pitt.

- Dette har vært et helvete! Han er utrolig rotete. Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do, skrev han blant annet om Pitt.

Saken fortsetter nedenfor.

Han forklarte videre at Pitt kalte ham for bror, og at han insisterte på at Hudsons barn skal kalle ham for «onkel B».

- Nå er det på tide å flytte ut, mann. Jeg trenger livet mitt tilbake, skrev han.

Dette var heller ikke første gang familien svarte på romanseryktene mellom Kate Hudson og Brad Pitt på humoristisk vis. Oliver og Kates mor, den Oscar-vinnende skuespilleren Goldie Hawn, ble nemlig spurt av en paparazzi om hva hun synes om sin «nye svigersønn».

- Der fikk du meg til å le, svarte skuespillermoren.

LES OGSÅ: Astrid S bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer