Avslører hemmeligheten bak sin radmagre figur

- Ulrika Jonsson er smertefullt tynn.

STERKE SMERTER: Jonsson hevder kroniske ryggsmerter fikk henne til å miste appetitten. Foto: All Over Press
STERKE SMERTER: Jonsson hevder kroniske ryggsmerter fikk henne til å miste appetitten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da TV-stjernen Ulrika Jonsson (43) lørdag viste seg fram under «British Comedy Awards», var det mange som sperret øynene opp.

Den svenske TV-profilen har i lengre tid vært kjent for sitt slanke utseende, men nå var hun blitt tynnere enn aldri før.

«Hun så smertefullt tynn ut, og det var åpenbart at hennes helse ikke var helt på topp», skriver britiske Daily Mail.

Etter flere måneders spekulasjoner, innrømmer stjernen nå hva som har forårsaket det dramatiske vekttapet. Jonsson sliter nemlig med kroniske ryggsmerter.

Den britiske avisen skriver at Jonsson nå kun veier 47 kg.

- Det var ingen opphold i smertene, ingen i det hele tatt. Jeg var i grusom smerte 24 timer i døgnet, sier Jonsson.

Smertene skal ha forsårsaket depresjoner hos Jonsson, som er en stor TV-stjerne i Storbritannia. Dette skal igjen ha ført til tap av appetitt.

Firebarnsmoren reduserte brystene fra størrelse 32G til 32C for to år siden. Men de første smertene kjente hun allerede et år før det.

- Det føltes som om noen helte syre nedover ryggen min. Jeg ble utrolig deprimert og kunne ikke se noen løsning på problemene. Jeg hadde noen svært mørke øyeblikk i den perioden.

Jonsson hevder nå at hun nå, etter flere måneder med behandling, føler seg bedre, og er i ferd med å bygge opp muskler som har blitt borte.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brøt fullstendig sammen