Rebel Wilson:

Avslører hemmeligheten bak forvandlingen

Rebel Wilson har tidligere sagt at hun fokuserer på seg selv dette året.

FOKUSERER PÅ HELSA: Skuespilleren Rebel Wilson har gått gjennom store forvandlinger det siste halve året. Nå avsløres hemmeligheten bak. Foto: NTB scanpix
FOKUSERER PÅ HELSA: Skuespilleren Rebel Wilson har gått gjennom store forvandlinger det siste halve året. Nå avsløres hemmeligheten bak. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det siste halvåret har vært preget av mye frustrasjon for mange, og det er nok ingen hemmelighet at 2020 gjerne allerede skulle vært et tilbakelagt kapittel.

En som derimot har valgt å bruke dette spesielle året på seg selv, er den australske skuespilleren Rebel Wilson (40). I midten av januar ble det kjent at hun hadde lagt om livsstilen sin og viste det daværende resultatet til fansen.

40-åringen ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden har hun figurert i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

- Vil ned til 75 kg

Det er altså for det meste komedier på cv-en til Wilson, som tidligere har innrømmet at hun gikk opp i vekt med vilje for å få folk til å le. Overfor The Telegraph fortalte hun nemlig at hun hadde oppdaget at ei jente som var større enn henne fikk mer latter.

Nå kan det imidlertid se ut til at «Fat Amy» er historie. Wilson har lagt om livsstilen - og de siste månedene har hun fortsatt på veien mot målet om å gå ned til 75 kilo.

Skuespilleren har trent med Jono Castano, som har over en halv million følgere på Instagram. Nå avslører han «hemmeligheten» bak stjernens drastiske forandring til Yahoo! Lifestyle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer