Rebel Wilson:

Avslører hemmeligheten bak forvandlingen

Rebel Wilson har tidligere sagt at hun fokuserer på seg selv dette året.

FOKUSERER PÅ HELSA: Skuespilleren Rebel Wilson har gått gjennom store forvandlinger det siste halve året. Nå avsløres hemmeligheten bak. Foto: NTB scanpix
FOKUSERER PÅ HELSA: Skuespilleren Rebel Wilson har gått gjennom store forvandlinger det siste halve året. Nå avsløres hemmeligheten bak. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det siste halvåret har vært preget av mye frustrasjon for mange, og det er nok ingen hemmelighet at 2020 gjerne allerede skulle vært et tilbakelagt kapittel.

En som derimot har valgt å bruke dette spesielle året på seg selv, er den australske skuespilleren Rebel Wilson (40). I midten av januar ble det kjent at hun hadde lagt om livsstilen sin og viste det daværende resultatet til fansen.

40-åringen ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden har hun figurert i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

- Vil ned til 75 kg

Det er altså for det meste komedier på cv-en til Wilson, som tidligere har innrømmet at hun gikk opp i vekt med vilje for å få folk til å le. Overfor The Telegraph fortalte hun nemlig at hun hadde oppdaget at ei jente som var større enn henne fikk mer latter.

Nå kan det imidlertid se ut til at «Fat Amy» er historie. Wilson har lagt om livsstilen - og de siste månedene har hun fortsatt på veien mot målet om å gå ned til 75 kilo.

View this post on Instagram

Closer each day... 🎶

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Skuespilleren har trent med Jono Castano, som har over en halv million følgere på Instagram. Nå avslører han «hemmeligheten» bak stjernens drastiske forandring til Yahoo! Lifestyle.

- Ikke gjør det letteste

Hans viktigste tips som personlig trener inkluderer fokus på ernæring, trening fem dager i uka, et balansert tilskudd av multivitaminer og hvile. Dette kan inkludere alt fra tøying, god søvn og sørge for at man ikke er stresset.

Når det gjelder trening forteller Castano at det ofte består av å løfte vekter i tillegg til økter med høy intensitet.

- Jeg tror at ved enhver type transformasjon bør du ikke alltid se etter den letteste måten. Du vet, to måneder er ikke nok når du skal endre kroppen din, sier han til nettstedet.

Rebel Wilson har omtalt 2020 som hennes helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

- Mitt råd er å ha realistiske mål, kortsiktige, nå dem og gå videre derfra, fortsetter treneren.

- Når det gjelder vekttap snakker vi om den høye intensiteten og prøver å ligge på rundt 130 slag per minutt. Deretter prøver vi å forbrenne så mange kalorier med øvelser som ikke ødelegger deg, legger han til.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

- Vanskelig

Det var rett over nyttår Wilson avslørte den nye livsstilen sin. Den gang skrev hun følgende til flere bilder av seg selv på Instagram:

«Ok, så for meg skal 2020 bli kalt «Helseåret». Så jeg tok på meg treningstøyet og gikk ut, hydrerer bevisst på sofaen akkurat nå, og forsøker å unngå sukker og «junk food» - noe som er vanskelig etter ferien».

Vektnedgangen kommer i kjølvannet av flere år hvor Wilson har sverget på å beholde vekten, for å være et godt forbilde for overvektige mennesker.

Nå kan det altså se ut til at ting har forandret seg.

LES OGSÅ: - Blir ikke kvitt oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer