Khloé Kardashian:

Avslører hemmeligheten bak forvandlingen

Ettbarnsmoren har gått ned hele 25 kilo på knappe to år.

STOR ENDRING: Khloé Kardashian har gjennom store ytre forandringer de siste årene, også etter at hun har fått datteren True. Foto: NTB Scanpix
STOR ENDRING: Khloé Kardashian har gjennom store ytre forandringer de siste årene, også etter at hun har fått datteren True. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke til å legge skjul på at Kardashian-søstrene har en stor kjærlighet for mat, samtidig som at de har strenge kostholdsplaner. Blant andre har Kim Kardashian (39) tidligere kjørt et strengt «kostholdsregime» for de fire barna sine, men denne gangen er det imidlertid Khloé Kardashian (35) som skaper overskrifter.

I en livesending med sin eldste søster, Kourtney Kardashian (41), på sistnevntes hjemmeside - åpner Khloé seg om vektnedgangen hun har gjennomgått. Realityprofilen avslører blant annet at hun har gått ned hele 25 kilo etter at hun fikk datteren True (2) med Tristan Thompson (29), i april 2018.

- Spiser alt True spiser

I livesendingen, gjengitt av blant andre svenske Expressen, snakker 35-åringen om prosessen.

- Om man skal forsøke å gå ned en del kilo, så går kosthold og trening hånd i hånd, sier Khloé i samtalen med Kourtney.

«Good American»-grunnleggeren har, siden hun fikk True, jobbet hardt for å komme tilbake i form.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

- Nå er jeg rundt målvekten min, men det går litt opp og ned, forteller Khloé.

Hun påpeker at hennes fokus på helse også har endret seg etter coronakrisen. Nå fokuserer hun mer på en bra treningsøkt, enn å være streng med kostholdet sitt.

- Slik verden er i dag, ser jeg egentlig ikke på hvordan jeg spiser. Det vil ikke si at jeg spiser potetgull hver dag. Vi har alle gode dietter, men jeg elsker quesadilla.

- Jeg spiser alt True spiser, legger ettbarnsmoren til.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Babyryktene florerer

I den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashian» er seerne vitne til at Khloé snakker om potensiell familieforøkelse. Så sent som i forrige uke begynte ryktene å svirre om at Khloé er gravid med barn nummer to.

Ifølge Page Six har realitystjernen begynt å poste gamle bilder av seg selv på Instagram, samtidig som hun har klippet bort magen på alle nye bilder. Nettopp dette fikk fansen til å kaste vann på ryktemølla.

- Er Khloé Kardashian gravid med Tristan IGJEN? For en vits, skrev en Twitter-bruker, ifølge Page Six.

- Hvis Khloé Kardashian er gravid igjen med Tristans baby, så må HELE familien si unnskyld til Jordan. De prøvde å ødelegge livet hennes over en billig mann, og så løper Khloé tilbake til ham som den klovnen hun er. Han var utro mot henne bare dager før hun fødte. KLOVN, raste en annen.

Slår tilbake

Onsdag kveld slo hovedpersonen selv hardt tilbake mot graviditetsryktene.

- Jeg er ikke mye på sosiale medier i disse dager, og dette er en av hovedgrunnene til nettopp hvorfor jeg holder meg unna. Jeg blir kvalm av det jeg ser, og over de syke og sårende tingene mennesker skriver, delte hun blant annet på Twitter.

Videre påpekte Khloé at hun synes det er «sykt» at så mange tror de vet alt om henne - inkludert livmoren hennes.

- De stygge tingene dere sier om meg kommer etter ET RYKTE. Jeg har sett så mange motbydelige Instagram-historier og Twitter-meldinger om meg, på bakgrunn av denne falske historien. Og hvis det var sant... det er fortsatt MITT LIV, IKKE DERES, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Er det virkelig henne?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer