Ryan Reynolds og Blake Lively:

Avslører hemmeligheten bak ekteskapet

Det er spesielt én regel som gjør at ekteskapet fremdeles blomstrer.

FORELSKET: Kjærligheten mellom skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively blomstrer etter seks år som ektepar. Her ankommer de en filmpremiere på Guggenheim i New York i mars. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FORELSKET: Kjærligheten mellom skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively blomstrer etter seks år som ektepar. Her ankommer de en filmpremiere på Guggenheim i New York i mars. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom sitt syv år lange forhold regnes skuespillerparet Blake Lively (30) og Ryan Reynolds (41), som giftet seg i 2012, som et av Hollywoods mest stabile par.

Duoen møtte hverandre for første gang i 2010 under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», men på den tiden var de begge i andre forhold.

Året etter dro de på en dobbeltdate, og har siden den gang vært stormforelsket.

Sammen har de barna Ines (1) og James Reynolds (3), men til tross for travelt småbarnsliv, ser det likevel ut til at duoen klarer å beholde gnisten i forholdet.

Jobber aldri samtidig

I et intervju med People avslører 41-åringen hemmeligheten bak det lange forholdet og ekteskapet.

Ryan påpeker at det er spesielt én regel Hollywood-paret alltid må følge, som gjør at ekteskapet fremdeles blomstrer.

- Vi lar aldri filminnspillinger overlappe hverandre, sier han, som vil si at de to aldri spiller inn en film samtidig. Når Ryan spiller inn en film, gjør ikke Blake det - og omvendt.

- Det gjør det enklere å sjonglere hverdagen, legger han til.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Til stede som foreldre

Ryan Reynolds, som for tiden er aktuell i rollen som Wade i oppfølgeren til superheltfilmen «Deadpool», tilbringer naturligvis også mye av fritiden sin sammen med både kona og barna.

- Vi er veldig bevisst på å være til stede som foreldre. Jeg kommer fra en stor familie, og det gjør Blake også. Vi ønsker begge å skape et veldig varmt og godt miljø for barna våre, sier Ryan til People.

I fjor fortalte 41-åringen også åpenhjertig om småbarnstilværelsen.

Han la ikke skjul på at familielivet er det beste som kunne skjedd ham.

Den gang avslørte nemlig skuespilleren at han kunne tenke seg å få flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til OK Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

STILTE OPP: Blake Lively strålte sammen med Ryan Reynolds på en visning av «Deadpool 2» i New York mandag denne uken. Foto: NTB scanpix
STILTE OPP: Blake Lively strålte sammen med Ryan Reynolds på en visning av «Deadpool 2» i New York mandag denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Konstant forelsket

Det er heller ingen tvil om at Blake Lively har en enorm kjærlighet for sin ektemann.

I et intervju med Glamour i fjor snakket 30-åringen om sin store kjærlighet for ektemannen, og hvordan de oppdrar døtrene.

Ryan bruker ofte det sosiale mediet Twitter - også til å spøke med hvordan han oppdrar barna, hvorpå Blake avslører at innleggene som regel ikke er sanne.

- Han burde jobbe for The Enquirer (amerikansk sladremagasin, journ.anm.). Når han sier «min datter» snakker han egentlig aldri om henne. Alt er oppspinn, og noen ganger får jeg lese dem før han publiserer dem. Det får meg til å le. Jeg blir mer forelsket i ham når han skriver de innleggene. Jeg elsker ham mesteparten av tiden, men spesielt da, fortalte hun, og la til:

- Jeg er veldig heldig som har en mann som er så bevisst. Han spør seg ofte om hvorfor vi bruker ordet «han» mer enn «henne», og jeg svarte at det er det vi har lært.

- Beste som har skjedd meg

For øvrig var det før jul i 2016 at Hollywood-paret viste frem barna sine offentlig for første gang.

Det gjorde de da Ryan Reynolds fikk tildelt sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Selv om de to små døtrene deres stjal mye av showet, sørget Ryan også får å rette fokuset med kona i takketalen sin:

- Du er det beste som noen gang har hendt meg. Du gjør alt bedre. Og du har gitt meg de to mest fantastiske barna jeg kunne håpe å få, sa han, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: - Har ikke et sunt sexliv som singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer