FAMILIEMANN: Tor Endresen bruker mye tid med familien. Her med datteren Anne Sophie fra hennes Idol-opptreden i 2007. Foto: Adele C. Blystad, Seher.no
FAMILIEMANN: Tor Endresen bruker mye tid med familien. Her med datteren Anne Sophie fra hennes Idol-opptreden i 2007. Foto: Adele C. Blystad, Seher.no Vis mer

Avslører hemmeligheten bak ekteskapet

Tor Endresen og kona har vært gift i over 30 år...

Publisert
Se Tor Endresen snakke om ekteskapet i videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Tor Endresen (51) er hver mandag å se i utfordrende oppgaver i TVNorges kjendisversjon av «71 Grader Nord».

I tillegg feirer bergenseren 25-årsjubileum som artist dette året, og kan se tilbake på en lang karriere med elleve MGP-bidrag og hele nitten plateutgivelser.

Gjennom alle disse årene har den populære artisten hatt god støtte av kona Siren. Paret har vært gift i over 30 år, og Tor mener han vet hvorfor de to har klart å holde sammen så lenge.

- Hemmeligheten er kommunikasjon, utvilsomt. I artistbransjen må man ha fokus på det man skal levere. Kanskje er det da sånn at man da går for mye rundt seg selv og ser for lite av omgivelsene sine, sier Tor Endresen til Seher.no.

Artisten forstår godt at det kan være vanskelig å leve med en musiker som stadig er på farten, og mener det er viktig å bruke tid på familien. 

- Det er ikke noe man skal rette pekefingeren på for at det blir sånn, men vi har vært veldig flinke til å kommunisere. Derfor har vi feiret sølvbryllup og nærmer oss gullbryllup etter hvert, forteller han til Seher.no.

Og «Café Le Swing-artisten mener han og kona Siren har taklet oppmerksomheten rundt hans karriere på en god måte.

- Det er klart det krever litt av samlivspartneren når man er så mye i media. Vi var så heldige at vi traff hverandre lenge før det var aktuelt, så vi kjenner hverandre for de folkene vi er og ikke de folkene vi er blitt. Det tror jeg er viktig, sier Tor Endresen til Seher.no. 

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge mandager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Måtte spise på meg et par kilo

Se video med Tor Endresen her:

[obj:media:9505]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer