Avslører hemmeligheten bak drømmekroppen

- Løsningen er enkel, ifølge filmstjernen Kate Hudson.

HOLDER PÅ FORMENE MED PILATES: Kate Hudson sier hun har hyppige økter med pilates og løping å takke for sine berømte former. Foto: Fame Flynet
HOLDER PÅ FORMENE MED PILATES: Kate Hudson sier hun har hyppige økter med pilates og løping å takke for sine berømte former. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Kate Hudson (35) - kjent fra blant annet filmen «Almost Famous» - har flere ganger blitt hyllet som en av Hollywoods mest sexy kvinner.

Nå avslører den spreke tobarnsmoren hemmeligheten bak formene.

- Hemmeligheten er at det ikke er noen hemmelighet. Du må bare jobbe knallhardt med deg selv, sa hun fredag til bladet People.

PRYDET FORSIDEN: Tidligere i år stilte Kate Hudson opp toppløs på forsiden til bladet Glamour. Foto: Stella Pictures
PRYDET FORSIDEN: Tidligere i år stilte Kate Hudson opp toppløs på forsiden til bladet Glamour. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kate - som deltok på sin berømte mor Goldie Hawns veldedighetsgalla «Love for Kids» - sverger selv til pilates- og løpetrening.

- Det er den eneste løsningen for meg, sier hun.

- Ser døde mennesker

Men det er ikke bare Kates kropp som vekker oppsikt. I september sa hun i et TV-intervju at hun og hennes mor begge kan se personer som ikke lenger er blant oss.

- Jeg og moren min, Goldie, kan se døde mennesker, sa hun til den britiske talkshow-verten Alan Carr.

- Eller, det er egentlig ikke at vi ser, men føler en ånd. En femte energi. Jeg tror på energier. Jeg tror at sinnet vårt kan manifestere seg i synlige ting, forklarer den «Good People»-aktuelle skuespilleren.

Se utdrag av intervjuet her:

LES OGSÅ: - Vi kan se døde mennesker