Victoria Beckham:

Avslører hemmeligheten bak det 20 år lange ekteskapet

- Alt vi gjør kretser rundt familien vår.

GODT GIFT: Stjerneparet har vært gift i 20 år. Her er paret fotografert i 1999 (til venstre), 2007 (i midten) og 2018 (til høyre). Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Stjerneparet har vært gift i 20 år. Her er paret fotografert i 1999 (til venstre), 2007 (i midten) og 2018 (til høyre). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at mange av stjernenes ekteskap har endt i bitre skilsmisser. Det finnes en rekke eksempler på dette, blant andre Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55), Tom Cruise (57) og Nicole Kidman (52), Ashton Kutcher (41) og Demi Moore (56) - for å nevne noen.

Et par som derimot står like sterkt i dag som på det fargerike 90-tallet, er David (44) og Victoria Beckham (45). Paret giftet seg i 1999 og har i løpet av årene blitt firebarnsforeldre til sønnene Brooklyn (20), Romeo James (17), Cruz (14) og datteren Harper (8).

Avslører hemmeligheten

Da Victoria gjestet TODAY Show i New York forrige uke, snakket hun blant annet ut om hvordan hun har klart å vedlikeholde ekteskapet til den tidligere fotballspilleren i hele to tiår.

I programmet trekker hun blant annet frem at både hun og David jobber med noe de elsker, og at de støtter hverandre gjennom tykt og tynt. Victoria er imidlertid også tydelig på at barna har vært en sentral og viktig detalj gjennom årene.

- Vi er veldig til stede i barnas liv. Vi elsker familien vår. Alt vi gjør kretser rundt familien vår. Jeg tror det bare handler om å holde fokus å jobbe hardt, avslører 45-åringen i intervjuet, ifølge Evening Standard, gjengitt av MSN.com.

Både David og Victoria er svært opptatte mennesker, og har mange prosjekter på gang. Victoria er blant annet en etablert klesdesigner, og har nylig lansert egen sminke. David er president for fotballklubben Miami FC og eier klubben Salford City. På grunn av at de begge har mange baller i luften samtidig, legger Victoria til at de får god hjelp.

- Vi har et fantastisk støtteapparat rundt oss. Begges foreldre er veldig til stede og hjelper til med barna, sier hun til TV-programmet.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Har dårlig samvittighet

Til tross for at paret prøver å være så mye til stede for barna sine som mulig, innrømmer Victoria til TODAY at hun i likhet med mange andre mødre føler på en konstant dårlig samvittighet ovenfor barna.

- Du får dårlig samvittighet når du er en arbeidende mor. Jeg er sikker på at det er så mange mødre som ser dette akkurat nå som føler seg svak. Du vil være den mest profesjonelle og følge drømmene dine, men du vil også være den beste moren. Følelsen av det er ikke bra for noen, forklarer hun.

Victoria og David har som tidligere nevnt fire barn sammen, og er ofte å se ute sammen med barna. Tidligere har de blant annet vært på båtferie med Elton John (72), hvor hele familien så ut til å storkoste seg.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Flere av barna har sterke bånd til foreldrene sine, og er ikke redde for å vise det gjennom sosiale medier. Nylig publiserte Romeo et Instagram-bilde av seg selv sammen med pappa David og storebror Brooklyn, og til bildet skrev han «Elsker dere, folkens».

Se dette innlegget på Instagram

Love u guys ♥️

Et innlegg delt av ROMEO (@romeobeckham)

- Skipper ikke et måltid

Det er liten tvil om at barna er et viktig fundament i Beckham-familien. I et tidligere intervju med Glamour UK avslørte det tidligere «Spice Girls»-medlemmet hvordan barna har forandret synet hennes på egen kropp. Hun trakk også fram viktigheten av å være et forbilde for de minste, spesielt i matveien.

- Du innser at de legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og skippet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt, du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den man er, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: Overraskende avsløringer fra fortiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer