Avslører hemmeligheten bak bruddet

Jennifer Lopez følte seg tvunget til å gjøre det slutt.

SNAKKER UT: - Man må bare innse det når en person ikke er bra for deg eller ikke behandler deg på den rette måten, mener Jennifer Lopez. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: - Man må bare innse det når en person ikke er bra for deg eller ikke behandler deg på den rette måten, mener Jennifer Lopez. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli ble det kjent at popdivaen Jennifer Lopez (42) og artistektemannen Marc Anthony (42) skal skilles etter syv års ekteskap. Nå snakker superstjernen ut om bruddet med sin tidligere flamme.

Til Vanity Fair forteller hun nemlig at hun følte seg tvunget til å gjøre det slutt. For sin egen del.

- Man må bare innse det når en person ikke er bra for deg eller ikke behandler deg på den rette måten. Hadde jeg blitt værende i forholdet hadde jeg ikke gjort det rette for meg selv, og jeg elsker meg selv så mye at det var rett å gå fra ham, sier Lopez til magasinet.

Ekteskapsbruddet til tross: 42-åringen har fortsatt ikke gitt opp håpet om å finne sin store kjærlighet.

- Jeg tror på kjærligheten. det er min største drøm. Jeg er fast bestemt for å gå videre med livet mitt, oppdra mine barn og gjør mitt beste som mamma og som person. Jeg ser fram til nye utfordringer, mener hun.

Jennifer Lopez har derimot bare fine ting å si om sin eks-mann, som hun også har jobbet mye sammen med.

- Jeg kommer alltid til å respektere Marc som sanger og artist. Vi jobber faktisk bra sammen, og han har alltid vært veldig støttende. Sammen kunne vi skape magi - og det gjorde vi også. Han kommer alltid til å ha en spesiell plass i mitt hjerte som far til mine barn, sier hun til Vanity Fair.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ingen affære med henne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer