VELTRENTE ARMER: Jennifer Aniston trener yoga tre ganger i uka. Det synes på armene. Foto: All Over Press
VELTRENTE ARMER: Jennifer Aniston trener yoga tre ganger i uka. Det synes på armene. Foto: All Over PressVis mer

Avslører hemmeligheten bak Anistons armer

Jennifer Anistons treningsinstruktør forteller hvilket triks skuespilleren bruker.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Jennifer Aniston (45) ser ikke ut til å bli eldre. Gang på gang viser hun fram sitt flotte utseende, når hun viser seg i filmer, på røde løpere, og på ferier.

GLAD I TRENING: Aniston er glad i trening, og spiser sunt. Foto: All Over Press
GLAD I TRENING: Aniston er glad i trening, og spiser sunt. Foto: All Over Press Vis mer
TRE STILLINGER: Aniston benytter seg av en flyt bestående av de tre yogastillingene Planke (øverst), Chaturanga (midten) og Oppovervendt hund (nederst). Foto: All Over Press
TRE STILLINGER: Aniston benytter seg av en flyt bestående av de tre yogastillingene Planke (øverst), Chaturanga (midten) og Oppovervendt hund (nederst). Foto: All Over Press Vis mer

Det gjorde hun blant annet forrige uke, da hun tok med seg forloveden Justin Theroux (43) på en romantisk tur til den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet.

Nå gir nettstedet People.com et lite innblikk i hvordan Aniston går fram for å få den veltrente kroppen.

Yoga er nøkkelen, og skuespillerens instruktør, Mandy Ingber, avslører hvordan Aniston får sine muskuløse armer. Mer spesifikt handler det om «Vinyasa Flow Yoga»

- Hvis man gjør «Vinyasa Flow Yoga», er det faktisk noe av det beste du kan gjøre for armene dine, fordi man praktisk talt tar mange push-ups, sier Ingber til People.

«Vinyasa Flow Yoga» er aktive og dynamiske yogatimer der en rekke styrke- og fleksibilitetsfremmende yoga-asanaer er satt sammen til en flyt.

- Grunnen til at Jennifer har muskler, men samtidig er slank, handler om at når hun gjør denne flyten, så bruker hun hele kroppsvekten sin.

Anistons flyt består av tre stillinger: Planke, Chaturanga, som er en lav planke med bøyde armer, og Oppovervendt hund.

Jennifer trener yoga sammen med Ingber tre ganger hver uke.

- Det morsomme er at folk tror man må gjøre det så mye for å holde seg i form. Sannheten er at man ikke trenger å gjøre det så mye, så lenge man er konsistent. Det er det som er nøkkelen med Jennifer Aniston.


LES OGSÅ: Dro på romantisk kjærlighetsferie