Jessica Simpson:

Avslører hemmelig veddemål

- Stakk jeg akkurat tunga litt for langt ut nå?

GAMLE VENNER: Justin Timberlake, Jessica Simpson og Ryan Gosling er alle jevngamle, og har kjent hverandre helt siden de var 12 år. Foto: NTB Scanpix
GAMLE VENNER: Justin Timberlake, Jessica Simpson og Ryan Gosling er alle jevngamle, og har kjent hverandre helt siden de var 12 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt Jessica Simpson (39) den siste tiden. I sin nye selvbiografi «Open Book» har hun nemlig kommet med en rekke avsløringer fra sitt eget privatliv.

I boka skriver artisten blant annet at hun lenge slet med rusmisbruk som følge av et angivelig overgrep. I tillegg har hun også åpnet opp om sin romantiske fortid, deriblant skilsmissen fra Nick Lachey (46) - og forholdet til artisten John Mayer (42).

Da hun onsdag gjestet «Jimmy Kimmel Live!» lettet Jessica ytterligere på sløret om hemmeligheter fra kjærlighetslivet sitt, skriver Us Weekly.

Flørt med Timberlake

Tidlig på 90-tallet gjorde 39-åringen en audition for «The All-New Mickey Mouse Club», hvor stjerner som Justin Timberlake (39), Ryan Gosling (38), Britney Spears (38) og Christina Aguilera (39) alle startet sine karrierer. Simpsons audition holdt derimot ikke til å bli med i TV-showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer