<strong>GAMLE VENNER:</strong> Justin Timberlake, Jessica Simpson og Ryan Gosling er alle jevngamle, og har kjent hverandre helt siden de var 12 år. Foto: NTB Scanpix
GAMLE VENNER: Justin Timberlake, Jessica Simpson og Ryan Gosling er alle jevngamle, og har kjent hverandre helt siden de var 12 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson:

Avslører hemmelig veddemål

- Stakk jeg akkurat tunga litt for langt ut nå?

Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt Jessica Simpson (39) den siste tiden. I sin nye selvbiografi «Open Book» har hun nemlig kommet med en rekke avsløringer fra sitt eget privatliv.

I boka skriver artisten blant annet at hun lenge slet med rusmisbruk som følge av et angivelig overgrep. I tillegg har hun også åpnet opp om sin romantiske fortid, deriblant skilsmissen fra Nick Lachey (46) - og forholdet til artisten John Mayer (42).

Da hun onsdag gjestet «Jimmy Kimmel Live!» lettet Jessica ytterligere på sløret om hemmeligheter fra kjærlighetslivet sitt, skriver Us Weekly.

Flørt med Timberlake

Tidlig på 90-tallet gjorde 39-åringen en audition for «The All-New Mickey Mouse Club», hvor stjerner som Justin Timberlake (39), Ryan Gosling (38), Britney Spears (38) og Christina Aguilera (39) alle startet sine karrierer. Simpsons audition holdt derimot ikke til å bli med i TV-showet.

- Gjennom hele livet, så har vi alle alltid funnet tilbake til hverandre på en eller annen måte. Vi var alle i samme omgangskrets, fortalte trebarnsmoren til programleder Jimmy Kimmel (52), ifølge nettstedet.

View this post on Instagram

@JessicaSimpson! 💘🐓🌊 #OpenBook

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) on

Deretter avslørte Jessica at etter skilsmissen fra Nick Lachey i 2005 hadde hun en liten flørt med Timberlake.

- Han kom hjem til meg, og vi delte et nostalgisk kyss. Jeg tenkte: «Dette er interessant», fortalte hun, og fortsatte:

- Så tok han frem telefonen sin og begynte å skrive en tekstmelding. Jeg bare: «Jeg håper ikke du tekster en annen jente? Stakk jeg akkurat tunga litt for langt ut nå?».

Men Timberlake kontaktet ikke en annen kvinne. Det var derimot skuespillerkollega Ryan Gosling han sendte en melding. De to hadde nemlig hatt et veddemål gående om Jessica Simpson helt siden den gang de møttes på «The All-New Mickey Mouse Club» i 1993.

- Det viste seg at han og Ryan hadde veddet om hvem som kom til å kysse meg først da de var 12 år gamle. Så Justin tekstet ham for å fortelle at han hadde vunnet, delte sangfuglen, og la til:

- Jeg bare: «Åh, ok! Vel... Det blir ikke mer kyssing nå. Det er over».

Videre avslørte Jessica at selv om det var Timberlake hun endte opp med å kysse, så var det Gosling hun selv egentlig hadde vært småforelsket i den gang.

- Ryan var den kule gutten fra Canada. Jeg visste ikke hvor landet lå på kartet, men jeg synes det var fantastisk. Det var bare noe veldig søtt over ham. Men Justin vant veddemålet, delte hun, ifølge People.

I selvbiografien åpnet som nevnt også Jessica Simpson seg opp om at hun i en årrekke slet med store rus- og alkoholproblemer. Misbruket beskriver hun som så alvorlig at det holdt på å ta livet av henne.

- Jeg hadde startet en nedadgående spiral og klarte ikke å holde tritt med meg selv lenger... med alkoholen. Hver eneste dag sa jeg til meg selv: «Jeg skal slutte snart. Jeg skal kutte ned», utdypet hun om den vanskelige tiden i et intervju med «Today Show», ifølge Us Weekly.

Ble edru for to år siden

Videre fortalte Jessica at hun er en «alt eller ingenting»-jente og at hun ikke innså at det var blitt et problem før det var for sent.

- Jeg hadde alltid med meg en glitterkopp fylt til randen med alkohol, forklarte hun ifølge nettstedet.

Spesielt gikk det utover familienlivet med ektemannen Eric Johnson (40), og barna Maxwell (7), Ace (6) og Birdie (10 mnd.).

- Til slutt innså jeg at jeg måtte gi opp alkoholen. Det var på tide, og jeg var klar. Jeg kunne ikke miste enda en dag, enda en Halloween og enda en julaften. Jeg ble nødt til å være til stede.

I 2017 opplevde Jessica nemlig å «sone fullstendig ut» og kunne blant annet ikke huske hvem som hadde kledd barna til Halloween-feiringen. Etter at legen hennes i tillegg ga beskjed om at livet hennes stod i fare, valgte hun å skru korken på flaska for godt.

«Jeg drepte meg selv med alkohol og piller. Da jeg endelig sa at jeg trengte hjelp var det som om den lille jenta hadde funnet tilbake til kallet i livet sitt igjen. Jeg fant riktig retning, som var å gå videre uten frykt», står det i selvbiografien, ifølge Us Weekly.

Vis mer

LES OGSÅ: Bieber: Usikker på det å være trofast mot kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer