«The Crown»

Avslører hemmelig triks

«The Crown» - stjerna prøvde å ligne mer på kong Charles.

UKOMFERTABELT: Skuespiller Dominic West gikk med et ukomfortabelt triks gjennom hele sesong fem av «The Crown». Foto: Keith Bernstein.
UKOMFERTABELT: Skuespiller Dominic West gikk med et ukomfortabelt triks gjennom hele sesong fem av «The Crown». Foto: Keith Bernstein. Vis mer
Publisert

Skuespiller Dominic West (54) er blant annet kjent for sin rolle som kong Charles (75) i den populære serien «The Crown».

Ifølge Independent kunne skuespilleren avsløre at han hadde et ess i ermet gjennom hele sesong fem.

- Veldig ukomfortable

West kunne avsløre at han brukte ørepluggene som skulle hjelpe han å ligne mer på kong Charles.

Skuespilleren skal ha fått spesiallagede plugger, eller det han beskriver som «plastbiter som fikk ørene mine til å stå ut».

Den siste sesongen av «The Crown» har snart premiere, og likheten mellom Diana Spencer og skuespilleren er helt slående. Video: Caroline Vagle Vis mer

- Jeg pleide å ha små plugger som fikk ørene mine til å stå ut. Det var noe vi ofte stirret og lo av, da det var ganske tullete, samt de var veldig ukomfortable å ha på, sier han.

- La dem fra oss

Torsdag ble første del av den sjette og siste sesongen av den populære serien sluppet. Men det skal vise seg at West ikke hadde med seg det hemmelige trikset inn i innspillingen av sesong seks.

OI: Kong Charles III og dronning Camilla er på statsbesøk i Kenya i anledning landets 60 år med uavhengighet. Video: AP. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

54-åringen forteller nemlig at hår- og sminkeavdelingen ga ham beskjed om å droppe de såkalte ørepluggene under seriens siste sesong, da de mente at de ikke gjorde så mye forskjell.

- De gjorde dessverre ikke at jeg lignet noe mer på Charles. Så vi bare la dem fra oss, og sa at vi ikke skulle tenke på dem lenger.

Når det kom til andre likheter mellom kong Charles og han selv, forteller han at begge to har en lang overkropp og korte ben, men at likheten deres slutter der.

Videre ga han skryt til kostymeavdelingen, og sa:

- Du trenger veldig god skreddersøm for å se bra ut med den slags kroppsbygning, og det gjør han, og jeg også.

LES OGSÅ: Derfor har kong Charles «pølsefingre»: - Mysteriet løst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer