<strong>GUD FORSTÅR:</strong> - Da kan de følelsene komme til uttrykk gjennom et annet språk, som jeg ikke trenger å sette konkrete ord på, fordi jeg vet at Gud forstår meg, mener Inger Lise Hansen om sin egen tungetale. Foto: SCANPIX
GUD FORSTÅR: - Da kan de følelsene komme til uttrykk gjennom et annet språk, som jeg ikke trenger å sette konkrete ord på, fordi jeg vet at Gud forstår meg, mener Inger Lise Hansen om sin egen tungetale. Foto: SCANPIX Vis mer

Avslører hemmelig språk med Gud

- Folk synes ofte det er en blanding av skremmende, «psycho» og fjernt, mener Inger Lise Hansen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere Krf-topp Inger Lise Hansen (29) har snakket i tunger siden hun var 17 år gammel. Torsdag snakker hun om fenomenet i rockepresten Bjørn Eidsvågs program «En vakker dag» på TV2, skriver VG.

- For meg er det et hemmelig språk med meg og Gud. Dette er ofte noe folk synes er en blanding av skremmende, «psycho» og fjernt. For meg så handler det om at det er en del ganger jeg ikke helt vet hva jeg skal si, samtidig som jeg har en masse følelser innvendig. Enten det er fortvilelse, glede takknemlighet, frustrasjon eller sinne, forteller 29-åringen i programmet, der Harald Eia og Elvira Nikolaisen også er gjester.

Hun fortsetter:

- Da kan de følelsene komme til uttrykk gjennom et annet språk, som jeg ikke trenger å sette konkrete ord på, fordi jeg vet at Gud forstår meg. Folk har ulikt språk, mener hun.

Tungetale er et språk av uforståelige lyder under religiøs henførelse. Tungetale regnes som en nådegave gitt av Gud, ved Den hellige ånd, til den enkelte kristne, og blir oversatt for menigheten av den som har fått tydningen fra Den hellige årnd.

Til VG sier den «Skal vi danse»-klare eks-politikeren at hun forsøker å avmystifisere fenomenet, som hun begynte med da hun var rundt 17 år gammel.

- Første gangen var alene på rommet mitt. det var veldig enkelt og lite voldsomt. Det er ikke slik at tungetale nødvendigvis kun skjer i store forsamlinger som mange kanskje tror, forteller Inger Lise Hansen, som mener hun kan tale i tunger når hun vil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Disse personene vil få et problem nå  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer