Kim Kardashian og Kanye West

Avslører hemmelig seremoni

Stjerneparet fornyet ekteskapsløftene kort tid etter at de ble firebarnsforeldre.

OVERRASKET EKTEMANNEN: I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», kommer det frem at Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West har fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET EKTEMANNEN: I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», kommer det frem at Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West har fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mai var en helt spesiell måned for stjerneparet Kim Kardashian West (39) og Kanye West (42). Ikke bare kom deres fjerde barn, Psalm West, til verden via surrogati, men de feiret også sin fem års bryllupsdag.

Ifølge E! News feiret paret bryllupsdagen med en avslappet middag, men i den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» kommer det frem at Kim og Kanye også fornyet ekteskapsløftene sine i en privat og intim seremoni med sine nærmeste.

Ville overraske ektemannen

I episoden kommer det også frem at 39-åringen arrangerte seremonien som en overraskelse for Kanye.

- Jeg vil bare planlegge noe spesielt og ta ansvar for dette. Så jeg tenkte at vi bare skal gjøre noe morsomt og søtt i hagen vår og bare lage flere minner, uttaler firebarnsmoren i episoden, ifølge kjendisnettstedet.

View this post on Instagram

5 years ago today I married my best friend. ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Planen om å holde fornyelsen av ekteskapsløftene hemmelig for ektemannen gikk imidlertid ikke helt etter planen, og 38-åringen så seg nødt til å fortelle rapperen om hva hun hadde i tankene for feiringen av bryllupsdagen. Dette fordi Kanye hadde begynt å planlegge feiring.

Hun klarte likevel å overraske sin kjære på andre måter, da hun valgte å skrive sine egne ekteskapsløfter - noe hun ikke gjorde da de giftet seg 24. mai i 2014.

- Kanye har alltid snakket om at vi hadde veldig tradisjonelle ekteskapsløfter i bryllupet vårt. Jeg er sikker på at han tenkte at vi burde ha skrevet våre egne, men på den tiden foran alle de menneskene trodde jeg ikke at jeg klarte å si originale ekteskapsløfter, sier hun.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Min største fan

Dessverre for seerne fikk man ikke et innblikk i selve seremonien, men man fikk likevel høre starten på ekteskapsløftene til 39-åringen.

- Du er min ektemann. Du er min bestevenn. Min største fan og min ene kjærlighet, sier Kim mens hun øver på ekteskapsløftene foran sønnen, Saint West.

Som tidligere nevnt giftet duoen seg i 2014 i en storslått privat seremoni på Forte di Belvedere i Firenze.

Kim avga sine løfter i en elfenbenshvit blondekjole designet av Givenchys Riccardo Tisci. Sistnevnte er en nær venn av paret, og kjolen skal ha hatt en prislapp på tolv millioner kroner.

Kostbart bryllup

Det var imidlertid ikke bare brudekjolen som hadde en stiv pris. Stjernebryllupet fikk en saftig prislapp, hvor det blant annet skal ha blitt brukt drøye 750 000 kroner på hver gjest.

Det ble heller ikke spart på noe når det gjaldt festpynten, og ifølge People var det blomsteroppsatser til en verdi av over en halv million kroner som prydet festningen fra 1500-tallet.

View this post on Instagram

My everything

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Under bryllupsmiddagen skal det ha blitt servert en fireretters meny bestående av tradisjonell, italiensk mat.

Til forrett fikk gjestene pasta fylt med ricotta, timian og merian, fulgt av parmesan-zabaglione (en tykk saus, journ. anm.) og spiselig bladgull.

Pastaen ble fulgt av breiflabb med urtepanering, sellerirotpurée, løk og blå poteter. Kjøttretten besto av biff med rødvinssaus, grønne bønner og en potetterte med trøffel. Desserten var hjemmelaget jordbærsorbet.

I tillegg fløt det over av champagne fra eksklusive Armand de Brignac - både i merkets gold- og roséutgaver.

Klipp fra NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Utsatte fødselen av North for å ta manikyr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer