Kim Kardashian og Kanye West

Avslører hemmelig seremoni

Stjerneparet fornyet ekteskapsløftene kort tid etter at de ble firebarnsforeldre.

OVERRASKET EKTEMANNEN: I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», kommer det frem at Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West har fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET EKTEMANNEN: I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», kommer det frem at Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West har fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mai var en helt spesiell måned for stjerneparet Kim Kardashian West (39) og Kanye West (42). Ikke bare kom deres fjerde barn, Psalm West, til verden via surrogati, men de feiret også sin fem års bryllupsdag.

Ifølge E! News feiret paret bryllupsdagen med en avslappet middag, men i den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» kommer det frem at Kim og Kanye også fornyet ekteskapsløftene sine i en privat og intim seremoni med sine nærmeste.

Ville overraske ektemannen

I episoden kommer det også frem at 39-åringen arrangerte seremonien som en overraskelse for Kanye.

- Jeg vil bare planlegge noe spesielt og ta ansvar for dette. Så jeg tenkte at vi bare skal gjøre noe morsomt og søtt i hagen vår og bare lage flere minner, uttaler firebarnsmoren i episoden, ifølge kjendisnettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer