Christopher Mørch Husby:

Avslører «hemmelig» samboerskap

Kjendisstylisten letter på sløret i nytt intervju.

LETTER PÅ SLØRET: Christopher Mørch Husby røper detaljer om kjærlighetslivet i ny podkast. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Christopher Mørch Husby røper detaljer om kjærlighetslivet i ny podkast. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christopher Mørch Husby (33) gjorde seg bemerket i den syvende sesongen av «Farmen kjendis». I fjor imponerte han også stort da han deltok i kokkekonkurransen «Camp Kulinaris», hvor han disket opp med de lekreste anretninger.

Til tross for realitydeltakelsene har 33-åringen aldri lagt skjul på at han ikke alltid har vært så begeistret for rampelyset.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» er ferdig med sin 7. sesong, men det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Noe av årsaken til dette kan trolig tenkes å være det svært offentlige og mye omtalte forholdet med kjendisstylist Jan Thomas (56).

Mange kjenner trolig til Mørch Husby som eksmannen til ovennevnte og dette forholdet ble også blant temaene da han nylig gjestet podkasten til Niklas Baarli (33) og Benjamin Silseth (32) med navn «Baarli og Benjamin går i terapi».

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Bevart det gode vennskapet

I podkasten forteller Mørch Husby at han og Jan Thomas har klart å bevare samarbeidet og det gode vennskapet etter skilsmissen i 2015.

Eksparet har jobbet sammen i alle årene de var kjærester, og i etterkant av bruddet har de fortsatt å jobbe sammen. 33-åringen er blant annet deleier i Jan Thomas Studio.

DEN GANG DA: Eksparet har klart å bevare vennskapet i etterkant av skilsmissen. Foto: Se og Hør
DEN GANG DA: Eksparet har klart å bevare vennskapet i etterkant av skilsmissen. Foto: Se og Hør Vis mer

Mørch Husby innrømmer at han i en romantisk relasjon tror han tidvis kan være ganske krevende å være sammen med.

- Jeg tar hensyn til meg selv, og det kan innimellom by på problemer. Jeg er heller ikke god nok til å sette begrensninger når det kommer til meg selv, venner og på arbeidsplassen min, men jeg har det bra, forteller han åpenhjertig.

Se og Hør har vært i kontakt med Christopher Mørch Husby, som er gjort kjent med innholdet i saken.

Hadde samboer

I etterkant av skilsmissen i 2015 har han holdt kortene tett til brystet hva gjelder relasjoner på kjærlighetsfronten.

Derfor kommer det trolig som en stor overraskelse for mange at Mørch Husby kan avsløre at han har vært i to forhold siden bruddet med Jan Thomas.

I podkasten forklarer TV-profilen at det ene forholdet også inkluderte et samboerskap. Han opplyser derimot om at han er singel i dag.

- Jeg er ikke på jakt for øyeblikket og jeg tar det ganske rolig. Jeg er fornøyd med hvordan ting er, men det eksisterer vel en Tinder-profil der, tror jeg, innrømmer han lattermildt til programlederne.

Linni Meister gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kom med sjokkerende avsløring. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Kastet inn i rampelyset

Det stormet mildt sagt rundt kjendisstylist Jan Thomas da det i 2008 ble kjent at han hadde funnet kjærligheten med Christopher Mørch Husby, som på den tiden bare var 19 år gammel.

Husby har ikke lagt skjul på at det tidvis kunne være svært krevende å være i et såpass offentlig og omtalt forhold. Til Her og Nå har han tidligere uttalt at det å være i rampelyset egentlig aldri føltes naturlig for han.

- Jeg var aldri ordentlig komfortabel med å være i media før. Det var noe jeg gjorde fordi jeg følte at jeg måtte, at det var litt forventet av meg.

Se og Hør Reality Awards arrangeres i 2023. Under fjorårets utdeling var Christopher Mørch Husby nominert i kategorien «Årets Comeback»

LES OGSÅ: Helt falske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer