UENIGE: Det oppstod søt musikk mellom Henrik Elvejord Borg og Inger Hauge på Mauritius, men uenigheter gjorde at det ikke fungerte. Foto: Discovery
UENIGE: Det oppstod søt musikk mellom Henrik Elvejord Borg og Inger Hauge på Mauritius, men uenigheter gjorde at det ikke fungerte. Foto: Discovery Vis mer

Henrik Elvejord Borg fra «Ex on the Beach»:

Avslører hemmelig plan

- Frykten for å bli sendt hjem ligger i bakhodet.

Publisert

Denne uken er det «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24) som gjester Ida Fladens (32) podkast «Ida med hjertet i hånden».

Der blir han blant annet stilt til veggs angående enkelte av sine handlinger inne i luksusvillaen på Mauritius under reality-deltakelsen.

Ida Fladen synes nemlig at Henrik var litt vel hard mot meddeltaker Inger Hauge (29), da han dumpet henne og gikk til sengs med en annen jente, fordi Hauge ikke ville ligge med ham. Fladen reagerte spesielt på følgende utsagn:

«Når hun blir såpass gnien på musa, så mister jeg interessen. Det er begrenset hvor lenge jeg orker å gå uten å pule».

- Helt bak mål

Henrik meddeler at kommentaren var helt bak mål, men vil fremdeles påpeke at det å være inne i villaen er noe helt annet enn å være her hjemme.

- En uke der blir som tre måneder her hjemme. Også er det jo et program som handler om at det skal være ekstremt, så jeg tenkte at jeg måtte være ekstrem for å få bli værende, forteller han i podkasten.

OMTALT REALITYSERIE: Henrik Elvejord Borg (andre f.v.) følte han måtte gjøre noe stort i «Ex on the Beach». Her med deltakerne Melina Johnsen (f.v.) Cecilie Andrea Røising, Daniel Aakre Pedersen, Lloyd Lawrence Lorentz og Rikke Isaksen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OMTALT REALITYSERIE: Henrik Elvejord Borg (andre f.v.) følte han måtte gjøre noe stort i «Ex on the Beach». Her med deltakerne Melina Johnsen (f.v.) Cecilie Andrea Røising, Daniel Aakre Pedersen, Lloyd Lawrence Lorentz og Rikke Isaksen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

I programmet er det nemlig produksjonen som bestemmer hvilke deltakere som må reise hjem, og da det hadde vært rolig rundt Henrik en stund, følte 24-åringen at han måtte gjøre noe stort.

- Det var jo planlagt at jeg skulle gjøre det slutt med Inger og ligge med noen andre, for det var veldig usikkert hva som skulle til for å få være der nede, også er det jo frykten for å bli sendt hjem som ligger i bakhodet, sier Henrik i podkasten, og fastslår at produksjonen ikke var involvert i planene hans.

Ville skape blest

Med andre ord dumpet Henrik Inger for å skape blest rundt seg selv hos produksjonen, slik at han fikk bli værende inne i luksusvillaen.

Inger forteller til Se og Hør at hun mener dette bare er tull.

- Den eneste grunnen til at han dumpet meg var fordi han ikke fikk seg noe, ler hun.

Inger legger til at hun mener Henrik ble enda roligere da han i ettertid fant tonen med en av de andre deltakerne.

LA PLANER: «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg ville gjøre alt for å ikke måtte forlate programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / TVNorge
LA PLANER: «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg ville gjøre alt for å ikke måtte forlate programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / TVNorge Vis mer

Når Henrik blir informert om Ingers svar, sier han til Se og Hør:

- Helt ærlig, jeg var bare lei av Inger.

24-åringen forteller videre at det er visse seanser i oppholdet han angrer på, men at han ellers er strålende fornøyd med utfallet av egen deltakelse i realityserien. Ytterligere detaljer og hemmeligheter rundt oppholdet vil han imidlertid ikke fortelle noe om.

- Det får dere lese om når boka kommer.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

Fant kjærligheten

Henrik mener også at det var deltakelsen i programmet som gjorde at han fant kjærligheten med «Skam»-stjernen Ulrikke Falch (22).

Duoen ble observert sammen i hyggelig lag flere ganger, og i slutten av september kunne han bekrefte forholdet etter noen uker med spekulasjoner fra fansen.

- Ja, vi er kjærester, sa «Ex on the Beach»-deltakeren, og la til at han ikke har noen ytterligere kommentarer.

Når Se og Hør spør om paret har noen planer fremover, svarer Henrik:

- Vi tar hver dag som de kommer.

KJÆRESTER: Duoen kom sammen på «Skal vi danse»-premieren tidligere i høst. Foto: Helén Skogstad
KJÆRESTER: Duoen kom sammen på «Skal vi danse»-premieren tidligere i høst. Foto: Helén Skogstad Vis mer

Henrik legger heller ikke skjul på at han har fått tilbud om å delta i andre TV-programmer, men vil ikke gå nærmere inn på dette.

Tilbake i podkasten er Ida Fladen nysgjerrig på hvorfor ikke Henrik bare «tok saken i egne hender» da Inger ikke ville ha sex med ham, hvorpå «Blodprinsen» svarer følgende:

- Erfaringsmessig ser det ikke helt heldig ut å stå og runke på tv, så jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke gjøre det. Men det gikk jo til helvete uansett, så sånn sett kunne jeg nok bare gjort det. Gjort er gjort, spist er spist, så kan man jo ikke gråte over spilt melk - eller uspilt melk, da, i dette tilfellet.

LES OGSÅ: Åpner opp om fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer