Avslører hemmelig operasjon

- Dette er noe jeg har tenkt på lenge, sier «Paradise Hotel»-vinner Aurora Gude til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Aurora Gude (22) kunne i juni juble over seieren i TV3-serien «Paradise Hotel» etter en nervepirrende finale.

Tiden etter finalen har bydd på store forandringer i livet til Tønsberg-jenta.

- Jeg har gjort alt jeg har lyst til i sommer. Det er veldig mange forandringer. Plutselig gjør man ting man ikke har gjort før. Nå har jeg reist mye rundt i Norge for eksempel.

Men til Seoghør.no avslører Auroa at også kroppen hennes har gjennomgått forandringer etter at hun kom hjem fra Mexico.

Tidligere i sommer bestemte hun seg for å legge inn silikonimplantater i brystene.

- Jeg har operert brystene mine. Det er noe jeg har tenkt på lenge før jeg ble med i «Paradise Hotel», men så fant jeg ut at jeg skulle gjøre det nå. Nå føler jeg at jeg er voksen nok.

- Fornøyd

- Jeg er fornøyd med resultatet. Det var viktig for meg å ikke se ut som en bimbo. Jeg har ikke sagt det til så mange, men de som vet om det synes det er bra jeg ikke la inn for mye.

Se Aurora vinne «Paradise Hotel»:

Hun vil ikke kommentere akkurat hvor mye silikon hun har lagt inn, men sier hun ikke glemmer den første gangen hun så seg i speilet etter operasjonen.

Se Aurora få «røykesammenbrudd»:

- Jeg ble faktisk kjemperedd. Jeg tenkte «å nei, nå er de blitt altfor store», men etter at det hadde gått noen dager ble jeg vant til det.

- Og så er det jo hovent i starten, men nå har det roet seg, så jeg er blitt veldig fornøyd.

sin populære blogg skriver at hun ikke ser på operasjonen som en  stor greie.

«Å forstørre brystene har blitt enormt vanlig. Jeg kjenner ca 8 jenter som har gjort det samme. Noen har gjort det fordi de har komplekser, andre har gjort det fordi de synes det er fint. Jeg synes det er fint, men det er heller ikke stygt med ekte bryster. Målet mitt er ikke å gå rundt og vise puppene mine til gud og hver mann. Som sagt.. Det er for meg som en ny genser, jeg synes det er fint. (Selvsagt er det en vanskeligere beslutning).»

Debutsingel

Aurora har i sommer også spilt inn sin debut-singel «Keep on trying» - som skal lanseres i løpet av høsten.

Bli med på settet til Auroras nye musikkvideo:

Men Tønsberg-jenta vil ikke sammenligne seg med den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen, som også ga ut singel og forstørret brystene etter at hun var med i realityserien i 2012.

- Da jeg takket ja til å være med på dette, var jeg redd for at det skulle bli en ny Iselin og «Chewing Gum».

- Jeg vil ikke være med på noe som kun er kleint. Jeg vil at den skal ha et budskap, sa Aurora til Seoghør.no under innspillingen av videoen til sin nye singel.

Aurora om tiden etter «Paradise Hotel»:

Løser ingen problemer

Aurora oppfordrer unge jenter til å tenke seg godt om og å smøre seg med tålmodighet, dersom de vurderer å forstørre brystene.

- Man må gjøre det når man er voksen nok til å ta en sånn beslutning. Det er ikke noe man bør begynne å spare til når man er 16.

- Det løser ingen problemer å få større pupper. For min del er det bare snakk om en forbedring, sier Aurora til Seoghør.no

LES OGSÅ: - Derfor svarer hun ikke på frierbrevene