Justin Bieber og Carina Dahl:

Avslører hemmelig møte med Justin Bieber

- Det hele var jævlig absurd.

MØTTE BIEBER: Carina Dahl avslører overfor Seoghør.no at hun møtte Justin Bieber helt tilfeldig i Stockholm forrige uke. Foto: NTB scanpix
MØTTE BIEBER: Carina Dahl avslører overfor Seoghør.no at hun møtte Justin Bieber helt tilfeldig i Stockholm forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Forrige uke ble Stavanger fylt til randen med fans fra hele Norge i forbindelse med en opptreden fra Justin Bieber (23) under «Den store sommerfesten».

En annen som også hadde tatt seg turen til Stavanger for å overvære konserten var den norske artisten Carina Dahl (31), som for tiden er aktuell med låta «You On Me» som hun slapp musikkvideo til fredag.

Konsertopplevelsen var god, og Dahl festet med bandet til Bieber. Likevel var det møtet i Stockholm et par dager senere, der han skulle spille på «Summerburst»-festivalen, som viste seg å bli en helt spesiell affære for trønderen.

Hun møtte nemlig superstjernen helt tilfeldig i den svenske hovedstaden.

- Jeg var på en restaurant i Stockholm på fredagen, dagen før Bieber skulle opptre. Og så var jeg på vei ut fra restauranten, og gikk forbi en lang bar på vei ut mens jeg gikk og kikket på telefonen min. Og så plutselig kjenner jeg at noen tar tak i armen min, og sier ett eller annet på engelsk.

- Jeg har bodd i Stockholm i seks år tidligere, og er ganske vant til å møte på folk jeg kjenner. Men så ser jeg opp og rett inn i ansiktet til Justin Bieber. Jeg fikk helt sjokk! «Hva faen», liksom! Det er ikke mange som får meg stum, men da ble det litt mye, selv for meg!, sier hun lattermildt til Seoghør.no.

- Absurd opplevelse

Carina Dahl innrømmer at det ikke ble en spesielt lang samtale hun hadde med den verdensberømte kjekkasen fra Canada.

- Han spurte hva som skjedde, og når folk pleier å dra ut. Jeg svarte at «det er vel rundt nå», og så spurte han meg om jeg var svensk. Jeg sa nei, at jeg var norsk, og da fortalte han at han hadde spilt i Norge et par dager tidligere.

- Jeg hang litt med bandet hans i Stavanger, så jeg fortalte at jeg hadde sett ham der og at jeg hadde hengt med dem. Da svarte han at det var kult, men så kom vakten hans og dro ham med seg, det var noe om at bilen hans hadde kommet. Han sa «Ok, jeg må tydeligvis dra, byyye», forteller hun til Seoghør.no.

When you realize that Justin is the one 😏

Et innlegg delt av Carina Dahl Official (@carinadahl)

Den norske artisten beskriver det hele som en absurd opplevelse. Hun kunne aldri i sin villeste fantasi se for seg at hun skulle møte en av verdens største stjerner på den måten.

- Det hele var jævlig absurd. Når man møter noen med så mye talent ... jeg ble jo bare stum. Jeg stod jo og snakket med ham en stund, men det gikk så fort. Og plutselig var han bare borte!

- Det var et veldig uventa møte! Jeg har møtt litt folk opp gjennom, men jeg er ikke flau over å si at jeg ble satt ut av dette møtet. Jeg er imponert over talentet hans og fascinert av ham som person, og den veien han har gått for å bli superstjerne. Og jeg må innrømme at jeg er litt svak for ham, han er jo hot!, innrømmer hun med en latter overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

VIDEOAKTUELL: Denne uken slipper Carina Dahl musikkvideo til låta «You On Me». Foto: Johnny Wollin
VIDEOAKTUELL: Denne uken slipper Carina Dahl musikkvideo til låta «You On Me». Foto: Johnny Wollin Vis mer

Begynte å le

Dahl beskriver videre møtet med stjernen som litt småkleint. Hun ble tross alt sjokkert over hvem som plutselig stod foran henne.

- Jeg ble stoppa av Justin Bieber, og merket det ikke før han var rett oppi trynet mitt, og jeg var 30 centimeter fra ham. Det er en ganske syk opplevelse! Jeg begynte bare å le med det samme jeg så opp på ham, og måtte liksom ta meg litt sammen. Men han var helt rolig, han er sikkert vant til at folk blir litt satt ut når de møter ham, hehe.

HOT: Carina Dahl er en av mange som har latt seg sjarmere av verdensstjernen Justin Bieber. Her under Billboard Hot 100 Music Festival i 2015. Foto: NTB scanpix
HOT: Carina Dahl er en av mange som har latt seg sjarmere av verdensstjernen Justin Bieber. Her under Billboard Hot 100 Music Festival i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun legger til at det ikke var noe oppstyr på restauranten selv om Justin Bieber befant seg der.

- Papa er et lite sted, en italiensk restaurant, og jeg vet at det pleier å være en del kjendiser der. Det var ikke noe oppstyr rundt ham, han satt der bare helt rolig og slappet av. Det virket ikke som om folk der var spesielt opphengt i at han var der.

Nachspiel med DiCaprio

Dette er imidlertid ikke første gang Carina Dahl menger seg med store stjerner.

- Jeg har jo vært på nachspiel med Leonardo DiCaprio, Kygo, David Guetta, Paris Hilton og sånn før, men da er man på en måte forberedt på at de er der.

- At jeg møtte på Bieber var derimot så uventa. Han satt med ryggen til den passasjen jeg kom gående i. Det er en veldig liten restaurant, det er trangt og intimt.

- Han satt på en sånn litt høy barstol, og han ble sittende mens vi pratet. Jeg var cirka like høy som ham da han satt på den barkrakken. Det virket som at sikkerhetsvakta hans var ganske stressa, det virket som om Bieber ikke bestemte helt selv, sier hun til Seoghør.no

Carina Dahl understreker at hun ikke har hatt noe kontakt med «Sorry»-sangeren i ettertid.

- Jeg visste hvor han bodde i Stockholm, men det falt meg ikke inn å oppsøke ham for eksempel, det blir litt for desperat, hehe. Men det var jævlig kult å ha hilst på ham, det var artig at det skjedde.Det var ikke rett stemning for å ta noe bilde eller utveksle kontaktinfo eller noe sånt. Kanskje hvis vi hadde fått prate litt lenger, men ...

LES OGSÅ: Overrasket North West med stor bursdagsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer