Thomas Hayes:

Avslører hemmelig kjæreste

«Skam»-stjernen er lykkelig forelsket.

AVSLØRER: Skuespiller Thomas Hayes avslører at han har fått ny kjæreste. Video: Nina Hansen / Rød Løper. Reporter: Sofie Losen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VEITVET (Se og Hør): Mandag kveld samlet en rekke kjente fjes fra kjendis-Norge seg på Lucky Bowl på Veitvet i Oslo.

Der hadde Jan Kvalheim (58), tidligere olympisk volleyballspiller, og Norges Bowlingforbund gått for både spare og strike - og invitert til Bowling Celebrity Invitational.

En av kjendisene på den røde løperen var den tidligere «Skam»-stjernen Thomas Hayes (24). Han sjarmerte flere jenter i senk i rollen som William i den populære NRK-sukessen i 2015.

Store deler av Norge satt klistret fast til tv-skjermen for å få med seg romansen som utspilte seg mellom William og Noora - spilt av Josefine Frida Pettersen (25) i tv-serien.

Til Se og Hør kan Hayes nå avsløre at han har det svært fint om dagen.

- Hvordan går det med kjærlighetslivet?

- Det går bra, røper han.

I en ny episode av YouTube-serien «Klarna stikker innom», viser Thomas Hayes fram guttekollektivet. Vis mer

- Er du singel?

- Det er jeg ikke. Jeg har kjæreste, sier 24-åringen videre, mens han legger til at han foreløpig ønsker å holde navnet hennes hemmelig.

- Det går veldig fint. Vi har vært sammen snart et år.

Tilbake på skolebenken

Etter «Skam» slutt i 2017 har Thomas Hayes blant annet vært å se i TV3-serien «Han heter ikke Wiliam» samt i serien «Elven». I 2019 ble det også kjent at Hayes ønsket å satse på musikken som artist. Det delte 24-åringen selv i et innlegg på Instagram.

«Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt helt siden barndommen. Skam-suksessen har gitt meg mange muligheter. En av dem er å grave seg ned i musikken igjen», skrev han i august i 2019.

RØDMER: Dette svarer «Skam»-stjernen Thomas Hayes på kjærestespørsmålet. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Til Se og Hør forteller Hayes at han nå er tilbake på skolebenken og har begynt å studere. Han tar filmstudier på høyskolen i Kristiania og gleder seg til å lære mer om det som skjer bak kamera.

- Jeg tenker å plukke opp så mye erfaring som mulig og så se hva jeg gjør videre, sier Hayes og legger til at det er foran kamera han har mest lyst til å være, men at han ikke har noen planlagte prosjekter han blir å se i med det første.

Vilt frierbrev

Med «Skam»-suksessen fulgte det også med en enorm oppmerksomhet rettet mot skuespillerne, også Hayes. Da han gjestet NRK-programmet «Lindmo» for tre år siden innrømmet 24-åringen at det ikke alltid har vært like enkelt å være en av landets mest ettertraktede menn.

- Du får ikke det samme privatlivet som du hadde før. Du får litt «noia». Når du sitter og spiser, kan du tenke at det er folk som ser på meg. Det blir litt mye innimellom, fortalte han på besøk hos programleder Anne Lindmo (51).

BLIR LURT: Thomas Hayes har debutert som artist, og tror at han skal intervjues av dansk radio i den forbindelse. Programlederne i Morgenshowet på NRJ, Marte Bratberg, Mattis Mjåset og Stian Røste lurer ham imidlertid trill rundt. Video: NRJ Vis mer

Han trakk blant annet frem Elle-festen i 2016 som eksempel. Han og skuespillerkollega Herman Tømmeraas (24) valgte å ta turen, men var nok ikke forberedt på hva som ville møte dem.

Fra de kom ut av heisen til de dro var «alles» øyne på dem. Det ble tatt utallige bilder både av og med dem, mediene ville ha en bit av kaken og motefiffen ville snakke med to av landets nye stjerner.

Russetiden ble også en vill opplevelse, kunne han avsløre overfor Se og Hør i 2016:

- Det mest dramatiske må ha vært da jeg nettopp var på russetreff i Lillehammer. Jeg ble nesten overfalt fordi folk var så fulle og gærne. Folk rev i jakka mi og det var så ille at jeg følte jeg trengte beskyttelse, fortalte han den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ser helt annerledes ut

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer