Dagny:

Avslører hemmelig kjæreste

Artisten bekrefter at hun har funnet kjærligheten på ny.

BEKREFTER KJÆRESTE: Artisten Dagny har funnet kjærligheten på ny. Her avbildet på prisutdelingen P3 Gull i helgen. Foto: Kim Erlandsen / NRK
BEKREFTER KJÆRESTE: Artisten Dagny har funnet kjærligheten på ny. Her avbildet på prisutdelingen P3 Gull i helgen. Foto: Kim Erlandsen / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden kunne artisten Dagny Norvoll Sandvik (30), bedre kjent under artistnavnet Dagny, bekrefte overfor VG at det var slutt med kjæresten Richard Craker.

Den gang var artisten ærlig om at hun ikke var så god på singellivet.

- Kanskje jeg skal være den eneste 27-åringen som aldri har prøvd, eller skal prøve, Tinder. Det må jo være noen av oss igjen, lo hun til avisen.

Hun innrømmet imidlertid at sjekkeapper ikke var helt hennes greie.

- Jeg dømmer ingen, men jeg tror det er vanskelig å vurdere en person basert på bilder. Jeg faller for folk når jeg har blitt kjent med dem, og tror aldri jeg ville falt for noen bare på grunn av utseende, fortsatte hun.

FLYTTET TILBAKE: Etter sju år i London bestemte artisten seg for å returnere til hjemlandet og er nå bosatt i Oslo. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2/ NTB
FLYTTET TILBAKE: Etter sju år i London bestemte artisten seg for å returnere til hjemlandet og er nå bosatt i Oslo. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2/ NTB Vis mer

Siden den gang har hun flyttet fra London etter sju år til en leilighet på Grünerløkka i Oslo. I helga stakk hun også av med P3 Gull-prisen «Årets låt» med hiten «Somebody».

Hemmelighetsfull

I anledning P3 Gull-prisen stilte hun opp i et intervju med P3.no for å snakke om musikken, karrieren og forelskelse. I intervjuet forteller Dagny at hun prøver å fange følelsen av det å være nyforelsket i låten «Somebody».

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

Som nevnt er blant annet forelskelse et gjennomgående tema i intervjuet. Dette fordi nettopp romantisk kjærlighet er det som inspirerer henne som artist aller mest.

Til P3.no innrømmer Dagny at hun ikke er et spesielt følelsesmenneske, men at det bobler over for henne når hun først er forelsket.

- Da handler absolutt alt om det. Jeg elsker å være forelsket! Jeg blir så inspirert til å skrive musikk, uttaler artisten.

I intervjuet får hun spørsmål om hun har kjæreste per dags dato. På dette svarer hun et enkelt:

- Ja.

Dagny ønsker imidlertid ikke å gå videre inn på hvem vedkommende er, ei heller om forholdet, da hun ønsker å skille jobb og privatliv.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Dagny til denne saken.

Hvordan hun er som kjæreste svarer hun imidlertid på.

- Sikkert ganske dårlig, siden jeg er så opptatt med musikk hele tiden, sier hun.

Stor suksess

Det var som 20-åring at Dagny bestemte seg for å følge drømmen, og med det reiste fra Tromsø til London.

I 2012 flyttet hun til storbyen for å drive med musikk, og resten er historie. På kort tid har 30-åringen gjort stor karriere verden rundt med låter som «Backbeat», «Drink About» og «Love You Like That».

Overfor KK har hun tidligere uttalt seg om tida i London. Da fortalte Dagny at storbyen hadde lært henne å se at det faktisk fantes en verden utenfor egen by og bygd.

- Det tok likevel lang tid før jeg klarte å etablere meg der, hvis jeg noen gang egentlig har gjort det. Men jeg har vokst, og jeg husker at det var deilig å begynne å gå på konserter og møte folk jeg kjente. Det er viktig å ha en følelse av å være en del av et miljø, fortalte 30-åringen.

I intervjuet fikk hun også spørsmål om hvem Dagny Norvoll Sandvik egentlig er. Da beskrev artisten seg selv som ei jente med ekstremt mye energi, eventyrlysten og litt vimsete.

- Spør du vennene mine, så er jeg sikker på at de beskriver meg som den som aldri klarer å sitte i ro i mer enn fem minutter av gangen. Jeg må alltid ha noe å sette fingrene i – nye planer, nye prosjekter og nye mål. Og to ting til: Jeg er glad i dype samtaler og glad i å flire, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Kjæreste med TV-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer