Line Verndal:

Avslører «hemmelig» kjæreste

- Kjempefint og vakkert.

LYKKEN SMILER: Line Verndal røper at hun har funnet lykken med Halvard Djupvik. Foto: Espen Solli / Se og Hør
LYKKEN SMILER: Line Verndal røper at hun har funnet lykken med Halvard Djupvik. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange husker nok skuespiller Line Verndals (47) rolle i den svært populære NRK-serien «Himmelblå» som rullet over norske TV-skjermer fra 2008 til 2010.

Siden en gang har 47-åringen også hatt stor suksess med filmer som «Limbo» og «Varg Veum», og hun var også å se i dramaserien «Aber Bergen» i rollen som Diana Drange høsten 2016.

Det er ingen tvil om at Verndal har gjort det svært bra på TV og filmlerretet de senere årene, og nå smiler også lykken for 47-åringen på privaten. TV 2 skriver nemlig at Verndal har funnet kjærligheten med Halvard Djupvik,

- Finnes det noe annet svar enn at det var kjempefint og vakkert? sier Djupvik om å finne kjærligheten i voksen alder, til kanalen.

Overfor TV 2 kan 47-åringen avsløre at hun og Djupvik har vært kjærester i et og et halvt år allerede - uten at offentligheten har visst om det.

NY KJÆRESTE: Her er Verndal med kjæresten på en premiere i september 2019. Forholdet er imidlertid ikke blitt kjent før nå. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Her er Verndal med kjæresten på en premiere i september 2019. Forholdet er imidlertid ikke blitt kjent før nå. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Møttes på blinddate

Paret møtte hverandre på en blinddate gjennom felles bekjente, og Djupvik innrømmer overfor TV 2 at han visste hvem Verndal var før de møttes. Paret kan også røpe at de har snakket om å bli samboere.

- Det er selvfølgelig et naturlig sted å ende opp, men det blir vel ikke noe umiddelbart, sier Djupvik til TV 2.

Verndals nye kjæreste har tidligere vært å se i såpeserien «Hotel Cæsar», og er jurist og jobber nå med eiendomsmegling.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Valentine med han her❤️

Et innlegg delt av Line Verndal (@lineverndal)

Verndal har tidligere vært sammen med den svenske regissøren Emil Jonsvik (41), men lykken tok slutt i 2013. Verndal har også datteren Helle som hun har fra forholdet med skuespiller Torgeir Reiten (42).

EKSEN: Verndal har tidligere vært sammen med den svenske regissøren Emil Jonsvik. Forholdet tok slutt etter cirka ett år i 2013. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSEN: Verndal har tidligere vært sammen med den svenske regissøren Emil Jonsvik. Forholdet tok slutt etter cirka ett år i 2013. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Da Line Verndal snakket ut om singellivet i et intervju med Se og Hør i april 2018, kunne hun avsløre at det var «skremmende behagelig» å være singel - samtidig som fokuset hennes var på datteren.

- Det er datteren min og meg … Jeg tenker at jeg kanskje burde skjerpe meg på datingfronten, men blir fort skremt når det blir alvorlig, sa hun den gang.

Skal vi danse: Jørgen Sandaker, Line Verndal, Agnete Johnsen og Egor Filipenko intervjues om dagens Skal vi danse-sending. De intervjues også om de lettkledde antrekkene. Vis mer

Mange jern i ilden

Verndal er for tiden aktuell med podkasten «Innsiden». De senere årene har hun også ledet flere sesonger av det populære TV3-programmet «Hele Norge Baker».

I intervjuet med Se og Hør i 2018, lettet den kjente skuespilleren på sløret om frilanstilværelsen.

SUKSESS: Line Verndal er en ettertraktet skuespiller. Her er hun under Gullruten i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SUKSESS: Line Verndal er en ettertraktet skuespiller. Her er hun under Gullruten i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jobbene kommer gjerne litt i bølger, og hele tiden er jeg redd for at det kan ta slutt, fortalte Verndal, som i tillegg til TV-karrieren også har begynt å undervise i skuespillerfaget på høyskolen Westerdals.

- Jeg brukte veldig lang tid på å forstå hvordan ting fungerer. Hvis jeg kan gi unge skuespillere noen verktøy som sparer dem tid, har det stor verdi, la hun til.

Verndal fikk sitt definitive gjennombrudd i rollen som Marit i dramaserien «Himmelblå». Nærmest over natta visste alle hvem «Himmelblå»-Line var.

- Jeg trodde ikke det skulle bli den store forandringen, men allerede etter den første episoden, opplevde jeg et voldsomt trykk fra mediene, mintes hun i 2018.

Fortsatt har hun ikke vendt seg til stjernestatusen.

- Jeg er ikke så flink til å være «kjendis», og blir ofte flau på rød løper, innrømmet Line Verndal.

LES OGSÅ: Etter ulykken: - Kunne ikke røre meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer